Social & Cultura, Important

Campanie caritabilă: „Niciun copil fără şosete” (VIDEO)

niciun copil fara sosete

Niciun copil fără şosete” este numele campaniei caritabile care revine în această toamnă, cu a cincea ediție.

Pentru mulţi dintre noi, o pereche de şosete este un lucru banal, însă pentru unii copii înseamnă mult. Când prima zăpadă te găsește fără ghete, iar tu ești nevoit ză mergi la școală în teniși, o pereche de şosete groase devine motiv de mare bucurie.

Gândiţi-vă că există sute de copii în judeţul Cluj, care merg la școală și pentru care o șosetă și o pereche de ghete sunt cel mai dorit cadou de Crăciun.

În luna martie a acestui an, cluju.ro a scris despre campania „Încalţă și tu un copil, de Paști” derulată de Magdalena Rus (Radio Fir). Campania caritabilă a avut un mare succes, au fost donate peste 1000 de perechi de încălţăminte noi, încălțăminte care a fost direcționată spre școlile din comunele din apropierea Dejului. Vă mulțumim încă odată pe această cale tuturor celor care v-ați implicat!

Vă cerem sprijinul din nou

De această dată vă invităm să trimiteți șosete pe adresa Radio Fir, strada Aurel Vlaicu nr.5, localitatea Dej, județul Cluj, telefon 0748.148.447.

Anul trecut în cadrul acestei campanii au fost donate peste 1000 de perechi de şosete pentru copiii defavorizaţi din judeţ. In acest an, scopul campaniei este să existe un număr cât mai mare de persoane care să dăruiască și să înțeleagă în același timp cât de important este să fim atenți la nevoile celor din jurul nostru .

Toate aceste campanii se derulează în cadrul proiectului “Toți copiii azi zâmbesc”, proiect care are ca scop prevenirea abandonului școlar.

Fiți buni și darnici! Este un sentiment extrem de plăcut!
Lasă un răspuns

Site creat de