Important, Studentie

Campanie de donare de sânge la Cluj: „Donăm împreună, UBBEAR dă startul!”

donare sange ubb cluj 2019

UBB Cluj organizează, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2023, cea de-a 12-a ediție a campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBBEAR dă startul!”.

Campania se va desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 7.30-13.30, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr. 18).

Campanie de donare de sânge la Cluj

Persoanele care doresc să doneze sânge se pot înscrie completând formularul disponibil aici https://forms.gle/82GCNVZX2a8KqTqH8.

Fixarea unei zile şi a unui interval orar va ajuta la o bună organizare şi desfăşurare a sesiunilor de donare.

„Donăm împreună, UBBEAR dă startul!” a devenit deja o tradiție a comunității UBB.

Ajunsă la cea de-a 12-a ediție, campania pe care noi am inițiat-o este mai mult decât o simplă campanie de donare. Este un program coerent de informare şi educare pe tema importanței donării de sânge, iar ceea ce ne dorim noi în primul rând este să generăm un comportament firesc și constant în această direcție, motiv pentru care studenții UBB se implica în promovarea, la nivelul comunității clujene, nu doar a campaniei, ci mai ales a importanței donării de sânge.

E o inițiativă care se încadrează în strategia mai largă UBBMed a Universității noastre și care reconfirmă rolul esențial al Universității în generarea de atitudini la nivelul societății”, au declarat reprezentanții UBB Cluj.

Campanie de donare de sânge la Cluj


Lasă un răspuns

Site creat de