Din Oras

CAS Cluj

cas cluj

Casa de Asigurări de Sănătate Cluj (CAS Cluj) este o instituție publică care are ca scop asigurarea accesului la servicii medicale de calitate pentru toți locuitorii județului Cluj. În calitate de Casă de Asigurări de Sănătate, CAS Cluj are rolul de a administra fondurile alocate pentru sistemul de asigurări de sănătate din județ și de a gestiona relațiile cu furnizorii de servicii medicale.

CAS oferă o gamă largă de servicii medicale pentru asigurații săi, incluzând consultații medicale, investigații și tratamente, precum și servicii de spitalizare și intervenții chirurgicale. De asemenea, CAS colaborează cu furnizorii de servicii medicale din județ pentru a oferi asiguraților acces la servicii medicale de calitate, indiferent de locul în care se află.

Dacă ești asigurat prin CAS Cluj și ai nevoie de servicii medicale, poți accesa acestea prin intermediul cardului de asigurat, care este eliberat de către CAS Cluj. Cardul de asigurat conține informațiile necesare pentru a accesa serviciile medicale, precum numele și prenumele asiguratului, numărul cardului și informații despre tipul de asigurare pe care o aveți.

CAS Cluj are o rețea extinsă de centre de sănătate în județul Cluj, astfel încât asigurații să aibă acces la servicii medicale aproape de locul în care locuiesc. În plus, CAS are și un centru de asistență medicală telefonică, prin intermediul căruia asigurații pot obține informații și consiliere medicală de la distanță.

În concluzie, CAS Cluj este o instituție importantă pentru comunitatea din județul Cluj, care oferă acces la servicii medicale de calitate pentru toți asigurații săi.

Adresa: Strada Constanța 5, Cluj-Napoca 

Date de contact:

Telefon:0264-407100 Centrala / Registratura
Fax:0264-530597
TelVerde:0800-800974
Email:relatiipublice@cascluj.ro
Site:www.cnas.ro/cascluj; www.cascluj.ro


Lasă un răspuns

Site creat de