Studentie

Cazare în căminele UBB în perioada 3-9 august când are loc Untold Festival

camin studentesc untold festival cluj

UBB oferă tinerilor posibilităţi de cazare, în regim hotelier, în căminele studenţeşti ale UBB, în perioada 3-9 august. Astfel, cei interesaţi pot opta pentru una dintre variantele:

• Cămin cu trei locuri în cameră, baie proprie, oficiu de gătit comun – 80 lei + TVA / loc/noapte – Căminul studenţesc Sport XXI din Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu”
• Cămin cu cinci locuri în cameră, baie și oficiu de gătit comune- 60 lei + TVA /loc/noapte – Căminele studenteşti nr. 3 şi nr. 5 din Campus Haşdeu.

Pentru a solicita cazare în perioada 3-9 august 2016 trebuie să te adresezi direct Serviciului Social al UBB la numărul de telefon 0264/405315 sau pe adresa de e-mail social@direcon.ubbcluj.ro pentru o rezervare.

După răspunsul primit din partea Serviciului Social, plata se poate efectua online utilizând platforma de plăţi online a UBB.

Vă reamintim că în perioada 4-7 august va avea loc cea de-a doua ediţie Untold Festival. De asemenea, majoritatea posibilităţilor de cazare în perioada respectivă , în Cluj-Napoca, au fost epuizate.

La UNTOLD 2016 va ajunge si cel mai tânăr superstar al muzicii electronice, MARTIN GARRIX! Acesta va urca pe scenă alături de ARMIN VAN BUUREN, AFROJACK, HARDWELL și de cel care l-a inspirat să devină DJ, legendarul TIESTO.

UNTOLD își respectă promisiunea făcută fanilor din întreaga lume și aduce pe aceeași scenă cei mai doriți cinci regi ai muzicii electronice, alături de alți 150 de artiști, dintre care amintim FAITHLESS, PAROV STELAR, CLEAN BANDIT, SCOOTER, DUBFIRE, RUDIMENTAL DJ, CHASE and STATUS DJ. Cele cinci staruri electro-dance care vin în vară la UNTOLD, au ajuns pe primele locuri și într-un clasament făcut de revista Forbes, unde au fost clasați ca fiind cei mai bogați DJ din industrie. Adunate, averile lor sunt estimate la peste 150 de milioane de dolari.Lasă un răspuns

Site creat de