Timp liber

Ce poţi să faci de Valentine’s Day în Cluj-Napoca

YambaGarden

Ce poate fi mai frumos de Valentine’s Day decât o cină romantică alături de persoana iubită, în timp ce savurezi un vin de calitate şi admiri Clujul de la înălţime? 

Vă aşteptăm la YambaGarden să savuraţi delicioasele noastre preparate şi băuturi şi să vă bucuraţi de o seară romantică marca YambaGarden. 

Iar dacă vrei să îţi impresionezi iubita sună la numărul de telefon 0757.063.845 şi rezervă o masă chiar lângă geam, de unde veţi avea parte de o panoramă superbă. Atenţie! Locurile sunt limitate.

La intrare, toţi cei care ne trec pragul vor primi din partea casei câte un pahar de Prosecco.

Alte detalii găsiţi pe pagina de Facebok a evenimentului Valentine’s Day @YambaGarden.

Strada Rahovei, nr. 7A

Telefon: 0757.063.845

S-a deschis YambaGarden – restaurantul din Cluj-Napoca unde eşti aşteptat cu mâncare bună şi o panoramă superbă (FOTO)


Restaurantul a fost construit folosind un concept unic, gândit de proprietarii restaurantului. Localul are un perete de sticlă prin care poate fi privit oraşul (cu deschidere directă către Cluj Arena şi Sala Polivalentă), iar ceilalţi pereţi sunt acoperiţi cu picturi realizate de studenţi ai Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca. Atracţia restaurantului este, de asemenea, copacul din mijlocul localului care întregeşte conceptul YambaGarden.

Atmosfera este una liniştită şi retrasă, cu muzică bună pe fundal, potrivită pentru o sesiune de relaxare după o zi de muncă. Însă la Yamba sunt organizate şi brunch-uri în fiecare duminică la care tu îţi comanzi mâncarea, iar personalul îţi oferă un vin care se potriveşte cu preparatul ales.

Peste 80% din preparatele Yamba sunt „Home Made”, iar bucătarii gătesc folosind foarte puţin ulei, fără E-uri şi conservanţi, axându-se pe mâncare de calitate şi sănătoasă. Supele cremă, preparatele din vită, raţa, peştele şi salatele bogate sunt doar câteva din atuurile bucătăriei Yamba. În meniu găseşti, de asemenea, o gamă variată de preparate vegetariene.Lasă un răspuns

Site creat de