Studentie, Important

Cel mai mare festival studențesc din România ajunge la Cluj

Cel mai mare festival studențesc din România ajunge la Cluj

UNIFEST, cel mai mare festival studențesc din țară va da viață orașului Cluj-Napoca în perioada 02-13 noiembrie.

Traininguri, seri de film și de teatru, petreceri tematice, conferințe și dezbateri, concurs de cultură generală, campionate sportive, un treasure hunt și un tur ghidat sunt doar câteva dintre activitățile pregătite de către voluntarii Uniunii Studenților din România.

Fie că ești boboc, sau ești deja un  veteran al studenției, voluntarii USR (Uniunea Studenților din România) au pregătit pentru tine o mulțime de activități menite să te scoată din casă și să te ajute să îți găsești prieteni noi cu pasiuni comune.

Pasionații de cultură vor găsi în cadrul Unifest o seară de lectură, o seară de teatru, o seară de film și un concurs de cultură generală despre Cluj-Napoca. În același timp iubitorii de mișcare se vor putea înscrie la campionatele sportive organizate, sau  își vor putea consuma caloriile pe ringul de dans al celor mai inedite petreceri tematice.

Cei care își doresc să cunoască mai mult din povestea orașului Cluj-Napoca pot participa la un tur ghidat sau la un treasure hunt cu premii pe măsură, iar cei dornici să cunoască și alte culturi pot lua parte la International Night, o seară de socializare cu studenții străini.

Pentru a completa educația formală primită în școli, UNIFEST propune și o serie de traininguri pe teme variate cum ar fi: vorbitul în public sau lucrul în echipă, dar și o dezbatere numită „Market Bate”, care după cum probabil bănuiți va aborda teme din sfera marketingului.

Acestea sunt doar câteva dintre activitățile pe care festivalul Unifest își propune să le ofere studenților clujeni. Pentru lista întreagă a proiectelor și pentru mai multe detalii accesați pagina evenimentului: https://goo.gl/Sjkjgm.

Festivalul UNIFEST se află la cea de a 17-a ediție și anul acesta va fi organizat simultan în 11 centre universitare din țară.Lasă un răspuns

Site creat de