Studentie

Cel mai mare Treasure Hunt din Cluj-Napoca revine cu o nouă ediție. Sunt puse în joc premii în valoare de 2000 de euro

treasure hunt

Cel mai mare Treasure Hunt din Cluj-Napoca revine cu o nouă ediție.

 SEMA – Organizația Studenților Economiști în Mediu și Agrobusiness te așteaptă împreună cu încă doi prieteni, să parcurgi un nou traseu cu probe inedite și să „vânezi” premiile puse în joc!

Esti așteptat cu echipa ta în data de 6 mai pentru a demonstra cât de bine cunoști orașul studenției tale.

Demonstrează că ești cel mai bun și  înscrie-te, accesând link-ul următor:

https://goo.gl/forms/UHkzNaflvktqZUgs2

Până în data de 5 mai vă puteţi înscrie în cursa pentru premiile în valoare de 2000 €.

Taxa de participare se poate achita la standul SEMA, aflat la parterul FSEGA. Ne găsiți de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00.

treasure hunt 2017

     Treasure Hunt” este un proiect ce dorește să stimuleze dorința de mișcare a clujenilor și să le antreneze cunoștințele privind obiectivele turistice importante din Cluj-Napoca, acesta bazându-se pe spiritul competitiv, abilitățile de comunicare și lucru în echipă.

Proiectul este organizat de Asociația „Organizaţia Studenților Economiști în Mediu și Agrobusiness” (SEMA) și își propune să stimuleze dorința de a acumula noi cunoștințe într-un mod interactiv și distractiv. Acesta se află la cea de-a doua ediție,  prima fiind un real succes. “Treasure Hunt” se adresează atât studenților (la nivel licență, master, doctorat, indiferent de facultatea sau universitatea din care provin), cât şi altor persoane dornice de a participa la acest eveniment.

Concursul este unul contra cronometru, iar echipele care obțin cel mai bun timp vor fi premiate. Proiectul se va desfășura pe parcursul unei singure zile, începând cu ora 9 și va consta în parcurgerea unui traseu stabilit de către organizatori.Lasă un răspuns

Site creat de