Studentie

Centrul de Voluntariat Cluj cauta voluntari pentru stagii in Germania si Polonia

voluntariat berlin e1452107426177

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca cauta un voluntar (cu varsta intre 18 si 30 de ani) pentru un stagiu SEV (Serviciul European de Voluntariat) ce va avea loc in Polonia incepand cu martie 2016.

Acesta va avea o durata de 10 luni si se va desfasura in Cracovia. Voluntarul va fi gazduit de Gaudium Et Spes Association si va derula activitati in domeniul multiculturalitatii, identitatii europene si solidaritatii, proiectul avand ca si grup tinta oameni cu dizabilitati si alte grupuri vulnerabile. Mai multe informatii despre proiect pot fi gasite aici:https://drive.google.com/open… (pachet informativ), respectiv aici:http://ib-polska.pl/youth/ (blog-ul voluntarilor gazduiti momentan).

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul si scrisoarea de motivatie pana in data de 14 ianuarie, la adresa: international@centruldevoluntariat.ro.


 

CVCN este în căutarea unui voluntar (cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani) care să participe la un stagiu de voluntariat în Germania-Berlin, în perioada 01.02.2016 – 31.01.2017, stagiul este finanțat prin Serviciul European de Voluntariat. Mai multe detalii legate de organizația din Berlin și activitățile din timpul stagiului găsiti accesând linkul următor: http://europa.eu/youth/vp/organisation/6002534203_en.

Dacă sunteți interesați de acest proiect, vă rugăm să ne trimiteți un CV și o scrisoare de motivatie (în limba engleză) până luni,11 ianuarie, ora 10:00 la adresa de email voluntar@centruldevoluntariat.ro.

Pentru orice fel de întrebări nu ezitați să ne contactați la aceiași adresa de email. Așteptăm aplicațiile voastre!Lasă un răspuns

Site creat de