Studentie

Charity Garage Sale pentru persoanele fara adapost la Cluj-Napoca

garage sale cluj

Evenimentul „Charity Garage Sale” este organizat de o echipa de studenti (Claudia Dinu, Balasescu Silviu si Dobre Cristina) din cadrul FSPAC, coordonata de profesorul Razvan Chereches, in cadrul unei campanii publice.

Tema campaniei este schimbarea stereotipurilor asociate cu persoanele fara adapost (betivi, drogati etc.) si prezentarea povestii din spatele stigmatului. Evenimentul este un garage sale, organizat in magazinul 1+1 Social Store, de pe strada Aurel Vlaicu, nr. 10, magazin care apartine Fundatiei Prision Fellowship Romania. Banii stransi din vanzarea produselor din magazin vor fi folositi pentru a finaliza constructia centrului de rezidenta pentru persoanele fara adapost al Prision Fellowship Romania. Acesta va fi cel de-al doilea centru din muncipiul Cluj-Napoca, primul apartinand primariei.

Avem haine multe, incaltaminte faina si tot felul de obiecte home&deco. De ce sa vii? A) pentru cele sus mentionate, B) pentru ca toti banii stransi din vanzarea produselor sunt donati catre centrul pentru persoane fara adapost al ONG-ului PrisionFellowshipRomania ce are nevoie de fonduri pentru a finanta deschiderea” ai transmis organizatorii.Lasă un răspuns

Site creat de