Studentie

CLUJ – Career Up sau tranziția dinspre voluntariat spre antreprenoriat

cover event

Fiindcă puterea deopotrivă a cuvintelor și a experiențelor personale este acum tot mai actuală, AIESEC Cluj-Napoca propune tinerilor evenimentul de început de an universitar menit să-i ajute a-și lărgi perspectivele profesionale și să le stârnească apetitul de a experimenta, de a implementa, de a face tot mai mult și mai bine. La Career Up învățăm din povești, experiențe, întrebări și răspunsuri ce presupun, concret, voluntariatul și antreprenoriatul și cum să abordăm strânsa legătură dintre ele.

Structura (CumCândUnde)

Career Up este structurat sub forma unor discursuri ale unor oameni de succes (fie acesta de natură profesională ori personală), care sunt în măsură să (ne) inspire. Totodată, Career Up e construit nu doar pentru a stabili obiective de viitor, ci și pentru a face o evaluare a stării prezente și pentru a înțelege cu adevărat care sunt pașii care trebuie urmați pentru a ajunge acolo unde ne dorim, atât în plan personal, cât și profesional.

Unde ne-ntâlnim? La Casa de Cultură a Studenților, în sala Europa.

De când și până când? Marți și miercuri, pe 11 și 12 octombrie, în fiecare zi de la 17:00 la 19:30.

Ce-o să se petreacă acolo? Ne întâlnim să ascultăm împreună povești, opinii, sfaturi despre voluntariat și carieră și să extragem concluziile care ne plac și ni se potrivesc cel mai bine.

Astfel, participăm la șase discursuri și discuții pe temele următoare:

  • Invest in your future and build-up your skills set cu Larisa Nica (HR Specialist @Evozon Systems)
  • Personal branding cu Răzvan Cherecheș (director executiv @ Cluj School of Public Health)
  • Entrepreneurship cu Roxana Rugină (Learning & Development Technology Expert)
  • Multicultural environment: abroad experience cu Patrick Mihai (trainer AIESEC Cluj-Napoca și călător pasionat)
  • Networking: Why and How cu Iulian Pădurariu (co-fondator și CEO la PONY Car Sharing)
  • Build up success with daily habits cu Alexandra Crăciun (Communication consultant, fondator al agenției de storytelling și publicitate Exquisite)

Cum ne găsim? Comunicăm îndeosebi pe Facebook, pe pagina event-ului ( http://bit.ly/2dq2o1s ), dar și pe mail: smara.david@aiesec.net.

Cum te înscrii? Completezi formularul următor: http://bit.ly/2dapADd . Participarea este gratuită!

cu-agenda-01-01

Despre organizator

AIESEC Cluj-Napoca face parte din cea mai mare organizație de tineret din lume și urmărește, prin programele și evenimentele sale, să ofere oportunități internaționale tinerilor, ajutând totodată membrii săi să își dezvolte abilitățile de leadership și management.

www.aiesec.ro| www.facebook.com/AIESEC.ClujNapocaLasă un răspuns

Site creat de