De Vazut, Important

Cluj-Napoca – primul oraș din România recomandat ca destinație turistică pentru străini

cluj 2018

Cluj-Napoca este primul oraș din România recomandat ca destinație turistică pentru străini, potrivit site-ului de turism britanic Skyscanner. În ultimul an, Cluj-Napoca a devenit un de pol de atracție pentru tot mai mulți turiști străini.

Reprezentanții celebrului site de turism britanic Skyscanner menționează faptul că unul dintre motivele pentru care turiștii aleg să viziteze Cluj-Napoca este pentru că aici găsesc un oraș plin de viaţă, cu un stil boem și cu un grad ridicat de vitalitate culturală.

Cu scena sa de arte înfloritoare și cu simțul ei autentic, nu e de mirare că tot mai mulți călători vor să descopere cel de-al doilea oraș ca mărime din România.

Pe parcursul ultimelor 12 luni a avut loc o creștere de 67% a zborurilor (cea mai mare creștere a destinațiilor noastre) – iar prețurile medii au scăzut cu 17%, iar 2018 ar putea vedea chiar mai mulți turişti care se aventurează în regiunea Dracula.

Unul dintre motivele călătorilor care vizitează Clujul este Transilvania.. Oraşul are, de asemenea, un simț boem plin de viață, cu o mulțime de cafenele, bistrouri și restaurante în centrul vechi al orașului.

De asemenea, Cluj-Napoca găzduiește Festivalul de Film Transilvania (25 mai – 3 iunie), care prezintă atât producții românești, cât și internaționale, într-o varietate de teatre și peisaje deschise în oraș” au transmis britanicii de la Skyscanner.


foto: Andrei Stanea


Site creat de