De Vazut, Important

Clujul deschide poarta spre SUA: Zboruri către New York cu escală scurtă la București

zbor cluj maroc

Pasagerii din Cluj Napoca și Chișinău vor putea ajunge în Statele Unite ale Americii cu doar o scurtă oprire, la București.

Compania aeriană HiSky a introdus în sistemul de rezervări posibilitatea de achiziție directă a zborurilor către New York, cu plecare de pe aeroporturile din Cluj și din capitala Republicii Moldova, scrie wall-street.ro.

Programul zborurilor care fac legătura între aceste orașe și București a fost adaptat, astfel încât durata conexiunii să fie de o oră și 10 minute, timpul estimat pentru a ajunge la poarta de îmbarcare pentru zborul programat București, Henri Coandă – JFK, New York.

Astfel, în fiecare zi de luni, miercuri, vineri și sâmbătă, pasagerii din vestul țării și din Republica Moldova se vor îmbarca de pe aeroportul de plecare la ora 6:30 și vor ateriza la New York la ora locală 11:35, cu o durată totală a călătoriei, care include conexiunea, de 12 ore.

Aeroportul din București a devenit principalul hub HiSky(…) Am introdus, anul trecut, facilitatea zborurilor cu legătură pentru a oferi acces la întreaga noastră rețea de rute pasagerilor din țară și din Republica Moldova.

Crearea legăturilor către SUA vine ca un pas natural, mai ales că vorbim despre această destinație inaccesibilă până acum și mult așteptată atât de comunitatea de business, cât și de turiști și diaspora.”, spune Iulian Scorpan, CEO HiSky.

foto: arhivaLasă un răspuns

Site creat de