Important, Social & Cultura

Clujul este în topul celor mai romantice oraşe din România

Clujul este în topul celor mai romantice oraşe din România

Clujul este în topul celor mai romantice oraşe din România

O analiză realizată cu ocazia Ziua Îndrăgostiților, de către Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, cu livrare rapidă, arată că cei mai romantici utilizatori provin din București, Cluj-Napoca și Brașov, acestea fiind orașele în care se înregistrează cele mai multe comenzi de flori de Valentine’s Day.

Potrivit datelor analizate de platformă, topul celor mai romantice orașe este completat de Constanța, Iași și Timișoara.

Cea mai scumpă comandă de anul trecut a fost plasată de un utilizator din Cluj-Napoca, care a cumpărat flori în valoare de 1200 de lei. De asemenea, când vine vorba de comenzile de flori efectuate pe tot parcursul anului, clasamentul din 2023 este ocupat de București, Cluj-Napoca și Constanța.

Totodată, Valentine’s Day este ziua în care au fost efectuate cele mai multe comenzi din categoria sex shop, 10% dintre comenzile din această categorie fiind făcute de dimineață, la ora 10:00.  Cele mai multe comenzi din această categorie au fost livrate în 2023 în București, Cluj-Napoca și Brașov.

Clujul este în topul celor mai romantice oraşe din România: Trandafirii, cele mai comandate flori de Valentine’s Day și 8 martie

Potrivit datelor Glovo, de  Valentine’s Day și 8 martie, românii aleg să comande cel mai des trandafiri, 1 din 4 comenzi de flori fiind formată din trandafiri. Topul este completat de lalele și frezii, care sunt, de asemenea, la mare căutare. Anul trecut, doar de Ziua Îndrăgostiților au fost înregistrate aproape 10% din vânzările de flori din 2023, iar lunile februarie și martie au cumulat aproape jumătate din totalul de flori livrate pe tot parcursul anului. În plus, mai mult de jumătate dintre comenzile de flori sunt plasate în jurul prânzului și în intervalul 16:00 – 18:00, inclusiv de Ziua Îndrăgostiților.

Clujul este în topul celor mai romantice oraşe din România: Răsfăț de ziua iubirii cu vafe, cheesecake și croissante

Ziua iubirii nu ar fi completă fără un desert care să îndulcească inimile. Astfel, printre cele mai comandate delicii de către utilizatorii Glovo se numără vafele (waffles), cheesecake-ul și croissantele.

Image by Freepik
Lasă un răspuns

Site creat de