Important, Timp liber

Valentine’s Day 2024 la Cluj: Ghidul evenimentelor organizate pentru îndrăgostiţi

Valentine's Day 2024

Clujul se transformă în scena iubirii de Valentine’s Day 2024, oferind o gamă largă de evenimente pentru toate cuplurile. Fie că sunteți în căutarea unei seri romantice, a unei experiențe distractive alături de persoana iubită sau doriți să sărbătoriți bucuria singurătăţii avem evenimentul potrivit pentru voi.

Iată selecția noastră pentru Valentine’s Day 2024 la Cluj:

  1. Valentine’s Day la Samsara cu Jazz’n’Tonic: Bucurați-vă de o seară romantică cu muzică live alături de Jazz’n’Tonic și un meniu special conceput pentru a vă încânta simțurile.
  2. O seară la Bistro Capriccio: Petreceți Valentine’s Day 2024 savurând un pahar de proseco din partea casei, în timp ce sunetele unui recital de pian vă vor învălui într-o atmosferă intimă și plină de farmec.
  3. Romantism culinar la Restaurant Pomet: Lăsați-vă răsfățați de preparate culinare excepționale și muzică live jazz, pentru o experiență de neuitat alături de persoana iubită.
  4. Valentine’s Party la Flying Circus Cluj: Distracția este garantată la acest party unde muzica bună și dansul sunt ingredientele principale ale unei nopți memorabile.
  5. Spectacol de Valentine’s Day 2024 la Cinema Florin Piersic: Un eveniment gratuit plin de muzică, dans și modă, unde iubirea și talentul se îmbină pentru a crea momente de neuitat. Povești de iubire în cântec, pași de dans și modă. Doi amfitrioni etern îndrăgostiți, o distribuție minunată, un scop generos. 14 februarie 2024, ora 19 – un spectacol memorabil cu o super distribuție, de Valentine’s Day la Cinema Teatru Florin Piersic. Intrarea este liberă.
  6. Wine & Paint de Valentine’s Day 2024: O seară creativă unde cuplurile pot picta împreună, descoperind culori care luminează în întuneric, pentru a crea amintiri artistice deosebite. Eveniment organizat de Art Point Studio.
  7. Valentine’s Social Quiz la Hugo City: Un quiz de cultură generală care promite multă distracție și provocări, ideal pentru a petrece o seară plină de râsete și cunoștințe noi.
  8. Team of Two: A Valentine’s Day Experience: O competiție plină de strategie și forță, care celebrează unitatea și armonia cuplurilor, într-o atmosferă plină de energie pozitivă. Eveniment organizat de SKAI Urban Crag – escaladă & bouldering.
  9. F♡♡K VALENTINES I’M STILL SINGLE la /FORM Space: Pentru cei care sunt singuri și gata să se distreze, această petrecere este locul perfect pentru a dansa până în zori. Alegeți brățara verde pentru a semnala că sunteți single sau optați pentru roșu dacă sunteți într-o relație. DJ LEXI va asigura muzica pentru o noapte de neuitat. Evenimentul are loc pe 15 februarie și este deschis persoanelor peste 18 ani sau celor însoțiți de un adult responsabil.

Indiferent de modul în care alegeți să sărbătoriți, aceste evenimente oferă ceva special pentru toată lumea.

Rezervați-vă locurile și pregătiți-vă pentru seri memorabile, pline de dragoste, distracție și aventură.

Image by freepic.diller on FreepikLasă un răspuns

Site creat de