Important, Social & Cultura

Valentine’s Day la Samsara: Muzică live şi un meniu special

Valentine's Day la Samsara

Valentine’s Day la Samsara: Muzică live şi un meniu special

Cu ocazia Valentine’s Day, restaurantul Samsara din Cluj se pregăteşte să vă încânte simțurile cu meniuri speciale și ritmuri dulci, într-un cadru fermecător și intim.  

Pe data de 14 februarie, sunteţi invitaţi la Samsara pentru o experiență culinară desăvârșită. Pe fundal de muzică live alături de trupa Jazz’n’Tonic și servind meniurile speciale create pentru această ocazie, veți transforma această zi într-o amintire de neuitat. Fie că alegeți să veniți cu persoana iubită, fie cu prietenii, veți fi răsfățați cu preparate deosebite și băuturi alese. 

Alex Strugari, bucătar chef la Samsara, menționează următoarele despre meniurile speciale pregătite pentru această seară:

Pentru meniul de Valentine’s am vrut să inoculez ideea unei petreceri din copilărie sau adolescență pentru unii, de aceea am ales ca starter salata de vinete și un pate de ciuperci. La fiecare petrecere/zi de naștere în copilărie asta primeam ca aperitiv, pe lângă celebrele sandwichuri cu margarină, parizer și ardei.

Prin aceasta îmi doresc să trezesc amintiri oaspeților noștri, poate cine știe, acela a fost momentul în care s-au cunoscut. Aș vrea să ii port cu gândul și spre vremuri care erau mai simple, în care nu aveam responsabilități și stres. 

valentines day samsara

Pentru felul principal am ales cartoful, în jurul acestuia am construit 2 preparate. Avem gnocchi, care sunt paste din cartofi servite cu pesto de rucola, roșii uscate și chips de parmezan, iar al doilea preparat constă într-un cartof dulce copt pe sare aromată. Acesta o să fie servit cu quinoa, vinete coapte și condimentate cu chimion. 

cina valentines day samsara
Valentine's Day la Samsara: Muzică live şi un meniu special 5

Acum a venit momentul să vorbim și de desert, partea preferată a multora. Avem 2 deserturi în funcție de meniul ales, o tartă de lămâie și carrot cake.

Tarta de lămâie e servită cu un sos din fructe de pădure și fructe de pădure proaspete, un preparat fresh care ne duce cu gândul la o zi de vară în Italia.

Avem și carrot cake, care e deja un staple al restaurantului nostru și aș vrea să guste cât mai multă lume din el, dacă nu au făcut-o deja, pentru că e foarte bun. Un desert din morcovi locali, condimentat cu nucșoară, vanilie și servit cu un sos de morcovi.” 

restaurant samsara cluj

Valentine’s Day la Samsara: Cum poţi să faci o rezervare

Dacă cele menționate de Alex v-au stârnit curiozitatea, așteptăm cu drag să ne vedem miercuri. Vă puteți rezerva o masă online, sau telefonic la 0799 073 073. Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile și evenimentele noastre, te invităm să ne urmărești pe rețelele sociale – Instagram, Facebook, TikTok
Lasă un răspuns

Site creat de