Din Oras, Important

Clujul întâmpină Sărbătorile de Iarnă cu două Târguri de Crăciun

Târgul de Crăciun din Cluj - printre cele mai frumoase din Europa

Cluj-Napoca aduce spiritul sărbătorilor de iarnă mai aproape de oameni prin organizarea a două evenimente de iarnă: Târgul de Crăciun și Târgul de Iarnă Cluj-Napoca.

Clujul întâmpină Sărbătorile de Iarnă cu două Târguri de Crăciun

Începând cu data de 24 noiembrie și până pe 1 ianuarie, Piața Unirii se transformă într-un colț de rai numit Planeta Crăciun, unde sărbătoarea și bucuria iernii pot fi trăite zilnic.

Târgul de Crăciun, o tradiție îndrăgită în Cluj-Napoca, își deschide porțile pentru a-și împărtăși magia cu locuitorii și vizitatorii orașului. Decorurile festive, luminițele colorate și atmosfera caldă fac din acest loc unul magic, pregătit să aducă zâmbete pe fețele celor mici și mari.

Dar aventura nu se oprește aici. Începând cu data de 1 decembrie, clujenii și oaspeții orașului sunt invitați să exploreze Târgul de Iarnă Cluj-Napoca, situat pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Această extensie festivă a Planetei Crăciun promite o multitudine de experiențe magice, de la caruseluri la cabane încântătoare unde vizitatorii pot savura delicatese tradiționale.

Clujul întâmpină Sărbătorile de Iarnă cu două Târguri de Crăciun

După succesul și impactul generat de târgul de Crăciun ,,West Side Christmas Market’’ la București, creatorii universului UNTOLD pregătesc anul acesta trei experiențe unice pentru sezonul sărbătorilor de iarnă și organizează două târguri de Crăciun, unul la București, altul la Cluj-Napoca și un târg de iarnă găzduit tot de orașul din inima Transilvaniei.

Penița magică a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume se va regăsi în fiecare colț al celor trei evenimente tematice, acestea fiind locurile ideale pentru a petrece momente unice alături de familie și de prieteni, în cea mai frumoasă perioadă a anului, perioada sărbătorilor de iarnă.

DESCOPERIȚI ,,PLANETA CRĂCIUN’’ LA CLUJ-NAPOCA

,,Planeta Crăciun’’ este conceptul creativ care va îmbrăca anul acesta Cluj-Napoca cu un decor de poveste, cu personaje magice și numeroase activități oferite de companii locale și naționale care au ales să fie parte din aceste proiecte începând cu acest an.

Conceptul târgului de Crăciun, „Planeta Crăciun’’, devine un personaj în viețile noastre, exprimându-se prin sustenabilitate și dorința unui viitor mai bun. Această planetă specială capătă o simbolistică aparte, fiind guvernată de regulile unui Crăciun permanent.

Începând cu 24 noiembrie 2023 în Piața Unirii vor fi amplasate peste 75 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde vor avea loc activități dedicate copiilor, tinerilor și familiilor, dar vor fi comercializate și cele mai delicioase produse de sezon ale producătorilor locali.

De asemenea, în Piața Unirii va fi amplasată o scenă unde vor avea loc concerte și spectacole, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, o roată panoramică, un carusel, căsuța poștală a spiridușilor și renumita Casa a lui Moș Crăciun.

Cei care vor să se înscrie ca și vendori pentru târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca, o pot face la adresa marketing@bigtime-production.com .

TÂRG DE IARNĂ LA CLUJ-NAPOCA

Târgul de Iarnă completează târgul de Crăciun, îl întregește și prelungește timpul alocat bucuriei specifice acestui moment al anului.

Pe platoul de la Sala Sporturilor ,,Horia Demian’’, creatorii universului UNTOLD au pregătit al doilea târg care va fi deschis din 1 decembrie 2023.

Târgul de Iarnă va fi locul ideal pentru activități specifice de sezon. Pe platou vor fi amplasate căsuțe iluminate care vor găzdui producători locali și care vor fi  decorate specific sărbătorilor de Crăciun. Tot aici, copiii se vor bucura de trenulețul spiridușilor, o scenă destinată concertelor și un patinoar de 600 mp.

De la tradițional la modern, Târgul de Iarnă este un eveniment declanșat de gândul nerostit că joaca nu ar trebui să se termine niciodată, care ne îngăduie să visăm toată iarna, să ne jucăm, să ne bucurăm și să ne distrăm.
2 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de