Din Oras

COD PORTOCALIU la Cluj! A plouat cu grindină (VIDEO)

13256471 1037504779618636 1582713984050680473 n

ACTUALIZARE: Un magazin din Polus Center a fost inundat în urma ploii violente, iar parbrizele mai multor maşini aflate în parcare au fost sparte de grindină. Martorii au declarat pentru cluju.ro ca gheaţa era cât un ou de găină.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, în această după-amiază, o atenționare meteorologică de tip nowcasting COD PORTOCALIU de vreme rea, valabilă pentru mai multe localități din județul Cluj.

Avertizarea este valabilă în intervalul orar 13:55 – 15:00 și vizează localitățile Cluj-Napoca, Aghireșu, Apahida, Baciu, Căpușu Mare, Chinteni, Ciurila, Feleacu, Florești, Gârbău, Gilău, Sânpaul și Săvădisla.

Se vor semnala frecvente descărcări electrice, grindina de dimensiuni medii si mari, ploi cu caracter de aversă ce vor cumula local 30 l/mp și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

În doar câteva minute, în Cluj-Napoca s-a dezlanuit furtuna, iar vântul şi grindina căzută puternic i-a făcut pe cei aflaţi pe străzi să se adăpostească pe unde au putut. La fel s-a întâmplat şi în Floreşti, unde pământul a fost acoperit de un strat de gheaţă.

Citeste si: Străzi din Cluj-Napoca, inundate în urma CODULUI PORTOCALIU de furtună (FOTO)

sursa foto: Cristian Ioan

video: Paul Mar

video: Val Vesa

 

 Lasă un răspuns

Site creat de