Din Oras

Străzi din Cluj-Napoca, inundate în urma CODULUI PORTOCALIU de furtună (FOTO)

strada fabricii inundata

Străzile Fabricii, Horea, Corneliu Coposu, Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca au fost inundate, în această după-amiază, iar unele maşini au rămas blocate, din cauză că nivelul apei nu le-a mai permis să înainteze.

Vă reamintim că, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, în această după-amiază, o atenționare meteorologică de tip nowcasting COD PORTOCALIU de vreme rea, valabilă pentru mai multe localități din județul Cluj.

Avertizarea a fost valabilă în intervalul orar 13:55 – 15:00 și vizează localitățile Cluj-Napoca, Aghireșu, Apahida, Baciu, Căpușu Mare, Chinteni, Ciurila, Feleacu, Florești, Gârbău, Gilău, Sânpaul și Săvădisla.

Au fost semnalate frecvente descărcări electrice, grindina de dimensiuni medii şi mari, ploi cu caracter de aversă ce vor cumula local 30 l/mp și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

În doar câteva minute, în Cluj-Napoca s-a dezlanuit furtuna, iar vântul şi grindina căzută puternic i-a făcut pe cei aflaţi pe străzi să se adăpostească pe unde au putut. La fel s-a întâmplat şi în Floreşti, unde pământul a fost acoperit de un strat de gheaţă.

Un magazin din Polus Center a fost inundat în urma ploii violente, iar parbrizele mai multor maşini aflate în parcare au fost sparte de grindină. Martorii au declarat pentru cluju.ro ca gheaţa era cât un ou de găină.

Citeste si: COD PORTOCALIU la Cluj! A plouat cu grindină (VIDEO)

*imagini preluate de pe Facebook

Dacă aţi surprins imagini video sau foto cu inundaţiile le puteţi trimite pe adresa de email contact@cluju.ro

 Lasă un răspuns

Site creat de