Timp liber, Important

Coldplay va susţine două concerte consecutive în România

Coldplay va susţine două concerte consecutive în România

Primul concert Coldplay va avea loc pe 12 iunie, pe Arena Naţională Bucureşti, iar cel de-al doilea pe data de 13 iunie 2024, tot pe Arena Naţională.

Datorită cererii incredibile, a doua dată a turneului mondial Music Of The Spheres a fost adăugată pe 13 iunie la Arena Națională în Bucureşti”, au transmis cei de la Emagic – organizatorii evenimentului din Bucureşti.

Cei care nu au reușit să cumpere un bilet la concertul Coldplay din București, mai au încă o șansă, în sesiunea general-sale. Vânzarea pentru publicul general începe vineri, 28 iulie, la 10:00 pentru toate orașele în care trupa va concerta, scrie Antena3.ro.

De asemenea, trupa Coldplay a confirmat că va pune la dispoziția publicului, la o dată ulterioară, un număr limitat de bilete Infinity Tickets.

Coldplay va lansa Infinity Tickets pentru fiecare concert, din dorința de a se asigura că prețurile biletelor pentru evenimentele din cadrul turneului Music Of The Spheres World Tour sunt accesibile pentru fani. Infinity Tickets vor costa aproximativ 20 EURO. Comenzile pentru aceste bilete vor fi restricționate la 2 bucăți per fan și se vor putea cumpăra doar în pereche de două locuri (situate unul lângă altul).Lasă un răspuns

Site creat de