Timp liber, Important

Coldplay va susţine un concert pentru prima dată în România

coldplay romania

Coldplay, celebra trupă rock din Marea Britanie a anunțat un nou turneu european, pentru 2024, iar România se numără printre țările în care va concerta.

Este pentru prima dată când vocalistul și pianistul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman, bateristul Will Champion și directorul de creație Phil Harvey vor ajunge în țara noastră, scrie ProTv.ro.

Coldplay a postat pe pagina oficială de Instagram un mesaj în care anunță turneul din Europa în 2024. Printre țările enumerate se află și România.

Actualizare: Concertul din România va avea loc la Bucureşti pe 12 iunie 2024, la Arenă Naţională. Acesta este organizat de Emagic şi Live Nation.

Fanii care doresc să aibă primii acces la bilete se pot înregistra acum la presale – care va începe marţi, 25 iulie – pe Coldplay.com

De asemenea, pentru evenimentul de la Bucureşti pe site va fi disponibilă şi o campanie de presale destinată clienţilor BCR.

Potrivit mesajului postat alături de un filmuleț în care apar steagurile țărilor în care vor cânta, trupa va ajunge în Grecia, România, Ungaria, Franța, Italia, Germania, Finlanda, Austria și Irlanda. 

Mesajul spune că după participarea la Humankind în Amsterdam, trupa va anunța și datele la care vor avea loc concertele.

Tot atunci vom afla și unde anume în România va avea loc spectacolul Coldplay. Lasă un răspuns

Site creat de