Social & Cultura, Important

Colecţia de Istorie a Farmaciei din Cluj-Napoca a primit Certificatul de Excelenţă pentru 2017 din partea TripAdvisor

PROGRAM | Noaptea Muzeelor 2018 la Cluj-Napoca

Colecţia de Istorie a Farmaciei din cadrul Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei a primit Certificatul de Excelenţă pentru 2017 din partea celui mai mare website de călătorii la nivel mondial, Trip Advisor, motor de căutare accesat de peste  500 de milioane de călători.

Certificarea s-a făcut ca urmare a recenziilor făcute de vizitatorii colecţiei, atât români cât şi străini. Pe baza impresiilor vizitatorilor, Colecţia de Istorie a Farmaciei ocupă locul 13 între cele 97 de puncte de interes din Cluj-Napoca înscrise pe site.

Trip Advisor nu este singurul website de călătorii care menţionează Colecţia de Istorie a Farmaciei, cea mai veche farmacie din Cluj-Napoca este una dintre recomandările făcute şi de Ghidul Lonely Planet care aprecia că ,, pentru asemenea locuri călătorim – superbe, satisfăcătoare, mereu surprinzătoare’’.


Notă: https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g298474-d2283202-Reviews-The_Pharmacy_History_Collection-Cluj_Napoca_Cluj_County_Northwest_Romania_Transyl.html


(Re)Descoperă Clujul printr-un tur al muzeelor | FOTOLasă un răspuns

Site creat de