Uncategorized

Comedy Weekend – Show inedit de improvizație la Cluj-Napoca

Comedy Weekend

Luna Aprilie pregătește publicului clujean un show de excepție în cadrul Comedy Weekend: Spectacol de Improvizație cu Trupa ImPro alături de Mihai Bobonete, Cătălin Neamțu, Cosmin Natanticu, Adrian Văncică, Mihai Rait Dragomir și Marian Hâncu. Evenimentul va avea loc pe 17 Aprilie la Casa de Cultură a Studenților începând cu ora 18:00, fiind al doilea spectacol din seria Comedy Weekend, concept inițiat de către agenția Why Not Us.

Show-ul pe care cei 6 comedianți îl propun este un spectacol pus în scenă de peste 10 ani și dezvoltat de la ediție la ediție: “facem de peste 10 ani acest gen de spectacol și spune lumea că ne pricepem destul de bine. Am decis să îl arătăm mai mult anul acesta și o să ne tot vedeți prin țară cu el. Încercăm să venim cam peste tot pe unde am călcat cu stand up comedy și vă așteptăm cu drag, mai ales că la acest spectacol puteți veni însoțiți și de cei mici, pentru că e non vulgar. Merită, o să vedeți. Veți râde mult și deștept! Haideți!”Mihai Bobonete.

Pe 17 Aprilie protagoniștii acestui spectacol promit o seară de excepție publicului clujean, care a avut deja o primă reprezentație de comedie de calitate în cadrul Comedy Weekend în luna Martie, odată cu spectacolul oferit de Dan Badea, Cătălin Bordea și Nelu Cortea. “Comedy Weekend este un concept nou în Cluj-Napoca ce își dorește să aducă zâmbete și relaxare publicului. Ne propunem să oferim câte o duminică pe lună în care oamenii să se poată bucura de un show adevărat de stand-up, dar și spectacole de improvizație și să le deschidem apetitul pentru ceea ce înseamnă comedie de calitate. Promitem nume mari și spectacole de excepție.” – Flavia Ficu, Project Manager Comedy Weekend.

Cine improvizează la Comedy Weekend?

În luna Aprilie, scena Comedy Weekend aparține unor nume cunoscute în lumea comedianților: Mihai Bobonete, Cătălin Neamțu, Cosmin Natanticu, Adrian Văncică, Mihai Rait Dragomir și Marian Hâncu. Cei șase vor avea misiunea de a-i înveseli pe toți pasionații de comedie prezenți pe 17 Aprilie la Casa de Cultură a Studenților cu glume, momente de improvizație inedite și umor de calitate.

Mihai Bobonete a început să practice stand-up comedy în anul 2003. Din 2006 joacă în mai multe filme, marca PRO TV. În prezent interpretează rolul patronului crâșmei locale din Las Fierbinți, Bobiță.

Cosmin Natanticu s-a apucat de stand-up comedy în al doilea an de facultate la îndemnul unor prieteni comedianți.

Pe Mihai Rait Dragomir toată lumea îl cunoaște drept Dorel din “Las Fierbinți” sau fratele trăsnit al lui Bobonete.

Adrian Văncică este un actor talentat care își interpretează de ani de zile rolurile la Nottara. De câțiva ani un nou personaj i-a acaparat viața, și anume „Celentano”, cel pe care îl interpretează în „Las Fierbinți”.

Cătălin Neamțu a făcut parte din prima trupă de improvizaţie din România “Teatru’ sport” de la Centrul Cultural European. A jucat în filme precum Mamaia sau Italiencele și este actor în Serviciul Român de Comedie.

Marian Hâncu a făcut parte ca improvizator muzical din primul spectacol de improvizaţie din România (Teatru’ Sport, Sala Rapsodia, 2003) și de atunci virusul improvizației l-a cucerit.

Biletele pentru această ediție de Comedy Weekend au fost deja puse în vânzare la prețuri ce variază între 50 și 60 de lei, iar pentru cei care își doresc să îi cunoască personal pe cei 6 comedianți, organziatorii au pus în vânzare un număr limitat de bilete cu acces meet&greet. Toți cei care își doresc să vadă un show adevărat de comedie sunt invitați să își achiziționeze biletele online de pe biletmaster.ro sau eventim.ro, sau offline de la Agenția Teatrală Cluj-Napoca, de la Standul de Bilete din Iulius Mall Cluj-Napoca sau de la Agenția Wens Tour (Blvd. Eroilor nr 10). De asemenea, publicul este invitat să urmărească și pagina oficială a conceptului Comedy Weekend: https://www.facebook.com/ComedyWeekendRomania/?fref=ts unde sunt disponibile toate informațiile și noutățile referitoare la spectacole.

Boiler Plate

Agenția clujenă Why Not Us este mai mult decât o agenție de organizare de evenimente. Scopul echipei este de a face oamenii fericiți. Oricât de dificilă ar fi calea spre organizarea evenimentului perfect, întreaga echipă o va transforma și aceasta va deveni mult mai simplă. Why Not Us oferă soluții pentru organizarea de evenimente de guerilla, B2B, B2C dar și soluții de Marketing, Marketing Online și Horeca Marketing. La Why Not Us, orice idee devine posibilă, pentru că DE CE NU?Lasă un răspuns

Site creat de