IT, Important

Compania românească Twispay obține licența de membru principal Visa

Specialiștii payroll își eficientizează activitatea cu un soft salarizare

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care operează sub brandul Twispay, anunță că a fost acceptată drept membru principal al schemei de plată Visa, o recunoaștere extrem de importantă, care îi va permite să își dezvolte activitatea atât pe zona de emitere carduri, cât și pe zona de acceptare la plată a cardurilor Visa.

Astfel, Twispay își întărește poziția pe piața internațională, oferindu-le clienților săi servicii complete ce includ acum atât emiterea de carduri Visa în Spațiul Economic European, cât și acceptarea la plată a operațiunilor cu carduri Visa.

“În prezent, Twispay beneficiază de toate licențele Visa, atât pe partea de emitere cât și pe partea de acceptare, valabile în întreg Spațiul Economic European, ceea ce confirmă că suntem o instituție financiară de încredere, recunoscută internațional.

Noile capabilități ne asigură un nivel ridicat de autonomie, întrucât ne putem servi clienții direct, ceea ce se traduce într-un proces de înrolare rapid și eficient și un timp de răspuns semnificativ mai bun.

În acest fel, reușim să ne raportăm cu succes la o piață dinamică, dezvoltând constant produse noi, inovatoare.”, a declarat Augustin Dobre, CEO Twispay.

Extinderea parteneriatului cu Visa vine și cu o serie de alte avantaje pentru Capital Financial Services.

Statutul de membru principal face ca instituția financiară cu sediul în România să nu mai depindă de instituții financiare sponsor intermediare, ceea ce îi oferă controlul asupra infrastructurii și, implicit, asupra serviciilor și gradului de satisfacție al clienților.

Procesul de dezvoltare a parteneriatului a fost unul complex, care a inclus o componentă importantă de AML / KYC (Anti-money laundering / Know Your Customer).

Așa cum prevăd standardele și reglementările Visa, Capital Financial Services a parcurs un proces de audit ce a avut în vedere, politicile, sistemele și procedurile sale operaționale și de combatere a fraudelor, spălării banilor și a finanțării terorismului și planurile de business ale companiei. Întreaga procedură s-a încheiat în anul 2022.

“La Twispay, obiectivul nostru este să aducem împreună soluțiile financiare tradiționale și cele digitale, iar întărirea parteneriatului cu Visa, unul dintre liderii mondiali în plăți digitale, ne permite să oferim servicii eficiente, atât pentru comercianți, cât și pentru utilizatorii finali.”, a adăugat Augustin Dobre.

Despre Capital Financial Services și Twispay

Parte a grupului Elrond, Capital Financial Services, care operează prin brandul Twispay, este o instituție emitentă de monedă electronică, prima de acest fel licențiată în 2013 de către Banca Națională a României. Compania este autorizată să ofere servicii de emitere de monedă electronică și servicii de plată, incluzând emitere de carduri și procesare de plăți pentru tranzacții online efectuate cu carduri emise sub sigla Visa, MasterCard sau prin alte metode de plată alternative.

Printre clienții Twispay se numără BlueAir (cea mai mare linie aeriană din România), Fit4You Delivery, AvStore, Colete Online, Ritter Broker.Lasă un răspuns

Site creat de