Timp liber, Important

Concert Enrique Iglesias la Cluj | Au fost puse în vânzare primele bilete

Concert Enrique Iglesias la Cluj

Toamna aceasta se anunță a fi pe ritmuri latino la Cluj.

Îndrăgitul cântăreț latino, Enrique Iglesias va ajunge pentru prima dată în orașul din inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca.

Evenimentul Enrique Iglesias „All the hits LIVE” va avea loc pe 29 octombrie 2019, ora 20:00. 

Așteptatul eveniment va avea loc la BT Arena începând cu ora 20:00.

Starul latino își va încânta fanii cu cele mai cunoscute piese: „Bailamos”, „Rhythm Divine” ,  „Be With You”, „Duele El Corazon”, „ Subeme La Radio”, „El Baño”, „Move To Miami” sau „I Do not Dance (Without You)”, piese care deja sunt în toate topurile internaționale. Nu este deja o surpriză faptul că Enrique este un îndrăgit al publicului român și fanii artistului trebuie să se pregătească pentru două ore în care vor avea parte de o atmosferă incendiară și un spectacol unic.

Concertele anului 2019 la Cluj

Enrique Iglesias este considerat unul dintre cei mai influenți cântăreți ai momentului și până în acest moment niciun alt artist pop nu a reușit să aibă atât de multe piese în topurile internaționale într-un timp atât de scurt. Enrique Iglesias provoacă senzație de fiecare dată când se află pe scenă, iar piesele sale sunt fredonate de zeci de mii de oamenii la fiecare concert.

Concertul de la Cluj face parte din turneul „All the hits LIVE” , spectacol gândit să impresioneze publicul din toate punctele de vedere. O serie de efecte speciale, lumini și proiecții vor face ca acest concert să fie o experiență greu de egalat pentru cei prezenți. Cu turneul „All the hits LIVE”, Enrique a susținut concerte în Praga, Budapesta, Ljubljana, Oslo, Atena, Copenhaga, Lisabona și Kiev urmând ca până la final de an să ajungă și în alte orașe importante.

Biletele pentru concert pot fi cumpărate din rețeaua eventim, de pe siteul eventim.ro sau de pe site-ul artistului: www.enriqueiglesias.com/tour/

*Biletele vor apărea în scurt timp pe site-urile menţionate.Lasă un răspuns

Site creat de