Timp liber, Important

Concertele anului 2019 la Cluj

Concertele anului 2019 la Cluj

Anul 2019 va fi, la fel ca şi anii precedenţi, unul foarte bun pentru iubitorii de muzică live, indiferent de genul pe care îl preferă.

Deşi suntem abia la începutul anului, au fost deja anunţaţi numeroşi artişti care vor veni la Cluj în 2019. Iar noi sperăm ca organizatorii de evenimente să ne mai facă şi alte câteva surprize.

  • Celebrul André Rieu vine pentru prima dată la Cluj, în această primăvară. Artistul a anunţat că va susţine un concert pe 5 aprilie, la Sala Polivalentă din Cluj.

Vestea i-a bucurat pe fanii lui Rieu, motiv pentru care cererea de bilete a fost atât de mare, încât starul a hotărât să susţină patru concerte la Cluj. Datele sunt 4, 5, 6 şi 7 aprilie iar biletele sunt aproape epuizate. Acestea mai pot fi cumpărate de pe www.eventim.ro și www.andrerieu.com.

  • Lenny Kravitz revine în România, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar și hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” și „American Woman”.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca se găsesc pe lennykravitz.emagic.ro, eventim.ro și iabilet.ro.

  • Sir Tom Jones va cânta pentru prima dată în Transilvania, la Cluj-Napoca, în data de 26 iunie 2019.

Artistul britanic vine în România pentru a încânta publicul din Cluj, la BT Arena, cu cele mai cunoscute hit-uri: It`s Not Unusual, Kiss, Delilah, I`ll never fall În Love Again şi If I Only Knew.

Pe lângă aceste cântece, Tom Jones va interpreta noi piese de pe cele mai recente albume: Long Lost Suitcase, Spirit În The Room şi Praise & Blame.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro.

  • Una dintre cele mai de succes trupe din ultimii ani, Florence and the Machine va concerta pentru prima dată în România. Trupa vine la festivalul Electric Castle din Bonţida, judeţul Cluj.

Este una dintre cele mai creative trupe indie ale ultimei decade, construită în jurul personalității fascinante a solistei, compozitoarei și fondatoarei Florence Welch.

Din 2009, când a lansat primul album, trupa a adunat zeci de săptămâni în fruntea clasamentelor muzicale din întreaga lume, nominalizări și premii câștigate la BRIT Awards, Grammy, Mercury, BBC sau Billboard Awards, ca să le amintim doar pe cele mai importante.

  • Pe scena de la Electric Castle va urca şi trupa rock 30 Seconds to Mars. Câștigător de Oscar, rock star, fashionicon, techinvestor, JaredLeto a confirmat prezența sala Electric Castle alături de fratele său, Shannon Leto.

Bilete la festival se găsesc pe www.electriccastle.ro.

  • Bring Me The Horizon, revelația ediției cu numărul 4 a Electric Castle, revin în 2019 pe scena festivalului. Poate cea mai ambițioasă trupă rock britanică a momentului, BMTH va lansa oficial, la începutul anului viitor, un nou album cu care vor porni imediat într-un turneu de promovare în Europa și Australia

  • Pe lângă marile trupe şi artişti de mai sus, cei mai importanţi DJ din lume vor urca pe scena UNTOLD 2019. În perioada următoare, organizatorii festivalului vor face primele anunţuri.
  • Iar ca noutate, MOX – un festival tare drag nouă – a anunţat primii artişti care vor mixa la ediţia din 2019. Mai multe detalii despre ediţia din acest an găsiţi aici.

De asemenea, şi în Bucureşti au fost anunţate câteva concerte aşteptate cu sufletul la gură de fani

Pe 3 iulie, pe Arena Naţională, va cânta tânărul artist britanic, în vârstă de 27 de ani, Ed Sheeran.

După un concert excepţional susţinut în 2011, Bon Jovi va cânta din nou în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 21 iulie.

Iar la o zi distanţă, va urca pe scenă legendara trupă The Cure, pentru prima dată în România, într-un concert aniversar de 40 ani.

Metallica se va întoarce la Bucureşti şi va susţine un concert pe Arena Naţională, pentru care toate biletele au fost vândute într-o singură zi. Concertul va avea loc pe 14 august 2019.


foto: Electric Castle Photo TeamLasă un răspuns

Site creat de