Important, Timp liber

Concert Havasi Balazs la Cluj

Havasi Balazs

În urma spectacolelor de succes desfășurate cu casa închisă în Cluj-Napoca, Havasi Balazs revine la Sala Polivalentă BTarena, cu două spectacole, în 18 noiembrie 2023, începând cu ora 15:00, respectiv ora 19:30.

Noul spectacol din 2023 va include, în premieră, melodii și proiecții noi. Biletele sunt disponibile pe eventim.ro.

Programul este creația 100% originală a unuia dintre cei mai fascinanți și versatili compozitori tineri ai prezentului, HAVASI. Muzica sa inovatoare se deosebește de tot ce ați ascultat până acum: abundă în prospețime, pasiune și energie. Stilul său muzical unic îmbină profunzimea și disciplina muzicii clasice cu diversitatea uluitoare a muzicii internaționale și cu forța rock-ului.

Havasi Balazs: O călătorie muzicală incredibilă

Spectacolul-concert Havasi Balazs reunește solo-uri de pian, o multitudine de soliști extrem de talentați și tobe rock pe aceeași scenă. Artiștii poartă publicul într-o călătorie fascinantă prin scene muzicale aflate într-o continuă dezvăluire. Această diversitate oferă publicului o experiență intensă și memorabilă, ca un roller coaster al emoțiilor, amplificată de cea mai recentă tehnologie a proiecțiilor de sunet, lumini și imagine.

Virtuozitatea clasică întâlnește strălucirea Las Vegas-ului

Spectacolul în stil Las Vegas, inspirat din conceptul original al regizorului american Brian Burke (concertul „The New Day” din Las Vegas al artiștilor Céline Dion, Il Divo, America’s Got Talent) și al designerului vizual francez Gilles Papain, este o sărbătoare a culturii internaționale.

Concert adecvat pentru copii

Personalitatea carismatică a lui Havasi Balazs și strălucirea pe care acesta o are pe scenă reprezintă garanția unei experiențe antrenante pentru întreaga familie, unde copiii fac cunoștință cu pianul într-un cadru modern care îi va fascina. Copiii cu vârsta sub 6 ani au intrare gratuită în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 6 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.
Lasă un răspuns

Site creat de