Timp liber, Important

Concert Hooverphonic la Cluj în 2022

Concert Hooverphonic la Cluj în 2022

Hooverphonic vor susţine trei concerte în România în 2022, pe 21 mai la Khrunen Musik Halle din Braşov, pe 22 mai la Cluj-Napoca la /FORM Space şi pe 24 mai la Arenele Romane din Bucureşti, în aer liber.

Evenimentele vor respecta toate normele în vigoare la momentul desfăşurării acestuia. Biletele sunt deja în vânzare pe www.iabilet.ro

Hooverphonic vin din Belgia şi în cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume dar şi hituri precum „Mad About You”, „Eden” sau „2 Wicky”, combinând trip hop-ul cu rockul alternativ şi cu muzică electronică. Cel mai recent material discografic este ‘Looking For Stars’ care a fost lansat în 2018.

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch.

Concertele vor fi marcate mai ales de reîntoarcerea solistei Geike Arnaert, artistă care a urcat pe scenă alături de Hooverphonic din 1997 până în 2008. Aceasta a revenit în trupă în Noiembrie anul trecut iar momentul a fost celebrat cu o relansare a cunoscutei piese ‘Mad About You’ care împlinise 20 de ani. Reîntoarcerea lui Geike a venit natural, având în vedere că mulţi fani ai trupei i-au simţit lips.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fân Courier oriunde în ţară.

La preţul tuturor biletelor se adăugă comisionul de procesare de 10 lei.Lasă un răspuns

Site creat de