Important, Timp liber

Concertele anului 2024 în Cluj

Concertele anului 2024 în Cluj

Concertele anului 2024 în Cluj

Concertele programate pentru anul 2024 la Cluj se anunță a fi momente așteptate cu interes de iubitorii de muzică, deși până în prezent lista artiștilor anunțați nu este foarte extinsă.

Astfel, Clujul se pregătește să găzduiască două dintre cele mai cunoscute festivaluri: UNTOLD și Electric Castle.

Concertele anului 2024 în Cluj

La festivalul UNTOLD, unul dintre cele mai mari și mai iubite festivaluri de muzică din Europa, Clujul se pregătește să-l întâmpine pe carismaticul și talentatul Sam Smith. Cunoscut pentru vocea sa inconfundabilă și piese care au cucerit topurile muzicale, Sam Smith promite un show care va răsuna în inimile fanilor mult timp după finalul concertului.

Alături de el, Swedish House Mafia, trupa ce a revoluționat scena muzicii electronice, va electriza publicul cu un set vibrant și plin de energie.

UNTOLD va avea loc între 8-11 august 2024.

Pe de altă parte, festivalul Electric Castle, ce combină muzica electronică cu rock-ul și multe alte genuri, nu se lasă mai prejos. Massive Attack, pionierii trip-hop-ului, sunt pregătiți să ofere o experiență audio-vizuală de neuitat, cu un sound care a definit o întreagă generație. Bring Me The Horizon, cu un amestec inovator de metalcore și elemente pop, promit să ridice adrenalina la cote maxime. În completare, Queens Of The Stone Age, cu un stil inconfundabil, vor asigura un spectacol de neuitat pentru rockeri.

Cea de-a 10-a ediție a festivalului Electric Castle va avea loc între 17 și 21 iulie 2024.

Pe de altă parte, cel mai așteptat concert al anului 2024 în România este cel al trupei Coldplay. Trupa va susține două concerte: pe 12 și 13 iunie pe Arena Națională.

Tot pe Arena Națională, pe 24 august, va concerta și Ed Sheeran.

Rămâne de văzut dacă în perioada următoare vor fi anunţate şi alte mari concerte sau evenimente muzicale.

Image by Drazen Zigic on Freepik
Lasă un răspuns

Site creat de