Studentie

Concurenţă mare la Facultatea de Matematică și Informatică a UBB Cluj. Peste 1700 de elevi s-au înscris la un concurs care le dă posibilitatea să intre la facultate fără admitere

aur studenti ubb cluj matematica

Peste 1700 de liceeni s-au înscris deja la concursul care poate înlocui admiterea, programat pentru sâmbătă, 1 aprilie, ora 9.00, la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Concursul, devenit o tradiție la nivelul UBB, constă în susţinerea unei probe scrise la matematică sau informatică, la alegerea candidatului, probă ce poate fi susţinută în limba română sau limba maghiară.

Conform regulamentului concursului, primii 6 clasați vor primi în mod automat nota 10, fiecare dintre concurenți având posibilitatea de a folosi nota pe care o primește la concurs ca alternativă la examenul de admitere la Facultatea de Matematică și Informatică a UBB.

Tot sâmbătă, 1 aprilie 2017, elevii claselor a XI-a și a XII-a vor avea posiblitatea de a participa la concursuri care pot înlocui examenul de admitere la Facultatea de Fizică, Facultatea de Business și Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul UBB.

Conform tradiției, UBB organizează concursuri care pot înlocui examenul de admitere la Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică, Facultatea de Biologie şi Geologie, Facultatea de Știința și Ingineria Mediului, Facultatea de Teatru și Televiziune, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

Informațiile complete depre calendarul și regulamentele concursurilor pof fi consultate accesând linkul: http://admitere.ubbcluj.ro/ro/info/brosuri/.Lasă un răspuns

Site creat de