Important, IT

Conferință de IT & Print dedicată liceenilor, la Cluj: Báthory IT & Print Days

Interesul pentru domeniul de IT & Print se dezvoltă încă din băncile școlii, cu atât mai mult în Cluj-Napoca, un oraș axat pe inovație și progres.

Aflată la prima ediție, Báthory IT & Print Days este prima conferință de IT & Print din România care se adresează elevilor de liceu și care vine în întâmpinarea acestora, facilitându-le interacțiunea directă cu agenții economici și sociali din domeniu.

Evenimentul este organizat de  Asociatia Părinților Báthory și se desfășoară în perioada 28 – 29 septembrie 2018, la Liceul Teoretic Báthory István din Cluj-Napoca, fiind deschis tuturor elevilor de liceu din județul Cluj. Participarea acestora la eveniment este gratuită.

Două zile de workshop-uri, pitch-uri, testare de produse și jocuri

În Cluj-Napoca au loc numeroase târguri și conferințe specifice domeniului IT, evenimente dedicate specialiștilor sau celor aflați la început de drum în cariera profesională. Interesul pentru domeniul de IT & Print începe însă mult mai devreme.

Báthory IT & Print Days le oferă ocazia tinerilor liceeni să interacționeze în mod direct cu profesioniști în domeniu, să participe la workshop-uri speciale, să testeze jocuri și produse specifice domeniilor de IT & Print.

În plus, elevii care au o idee sau un proiect inovativ îl vor putea prezenta în fața unui juriu de specialiști, cele mai bune idei fiind premiate cu programe de mentorat și sponsorizări.

Program Báthory IT & Print Days

Vineri, 28 septembrie:

  • 15:00 – 17:00 Conferință: „Hello, IT & Print Brands!”
  • 17:30 Round table: „Future of Cluj-Napoca: Smart City”
  • 18:30 Networking Cocktail Party

Sâmbătă, 29 septembrie:

  • 09:00 Înregistrare participanți
  • 10:00-15:00 IT & Print workshops session
  • 14:00-15:00 Pitching session: „Sway us with your idea!”
  • 15:00-16:00 Prezentare: „Successfull stories”

Participarea la toate activitățile din cadrul evenimentului este gratuită. În ceea ce privește workshop-urile, numărul de locuri / workshop fiind limitat, este necesară o înscriere în prealabil. Acest lucru se face prin simpla completare a formularului disponibil pe www.bathorydays.ro .

Cele mai cunoscute companii la nivel local și internațional

Vor fi prezente la eveniment cele mai cunoscute companii la nivel local și internațional, firme și școli informale de IT, firme și asociații de print, precum și universități clujene.Droidcon | Specialiști de la Google și !Yahoo Japonia îi învaţă pe IT-iştii din Cluj secretele AndroiduluiLasă un răspuns

Site creat de