Studentie

Conferința „Educație, bună guvernare, securitate națională", organizată la FSPAC

Jurnalism

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și Centrul pentru Studiu Democrației, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, organizează în perioada 24 – 26 martie, conferința „Educație, bună guvernare, securitate națională„. Evenimentul este înscris în calendarul de activități organizate sub egida Dezbaterii Naționale pentru Educație și Cercetare – România educată”, lansată de Administrația Prezidențială.

La conferință sunt invitați reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, ai Guvernului României (Cancelaria Primului Ministru), ai Ministerului Educației, ai Ministerului Afacerilor Externe și peste 50 de experți și reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale.

Conferința va începe în seara zilei de 24 martie, prin întâlnirea comunității Restart în Educație. În prima parte a zilei de 25 martie, începând cu ora 10.00, va avea loc deschiderea oficială a conferinței, găzduită de Aula Magna a UBB (str. Mihail Kogălniceanu, nr.1). În continuarea zilei de 25 martie, între orele 14-18, și în 26 martie, între orele 9-18, vor avea loc sesiuni de discuții și dezbateri pe teme precum: reforma în educație, educație și piața muncii, educație și bună guvernare, educație și securitate națională. Sesiunile vor avea loc la FSPAC (str. Minerilor, nr. 85).

În urma evenimentului va rezulta un document de tip white paper, care va fi publicat de CSD în aproximativ două săptămâni după eveniment.Lasă un răspuns

Site creat de