Studentie

Conferința „Guvernanță, Intelligence și Securitate în secolul XXI”, desfășurată la UBB

Guvernanță Intelligence și Securitate în secolul XXI

Departamentul de Studii Internaționale și Istorie Contemporană din cadrul Facultății de Istorie și Filosofie UBB, Centrul Transilvan de Studii de Securitate și Cooperare Internațională din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Școala Doctorală de Relații Internaționale și Studii de Securitate UBB organizează miercuri1 iunie, de la ora 9.00, a patra ediție a conferinței cu participare internațională „Guvernanță, Intelligence și Securitate în secolul XXI”.

Conferința va avea loc în Aula Magna (str.Mihail Kogălniceanu, nr.1) a Universității Babeș-Bolyai și va fi structurată în trei părți: guvernanță, intelligence și securitate. Ediția din acest an a evenimentului cuprinde și o masă rotundă pe tema „Criza refugiaților în Uniunea Europeană”, dar și dezbaterea „Open-source intelligence în televiziunea publică și privată, încotro?”.

La conferință vor lua cuvântul: Acad. Prof. Univ. Dr. Ioan-Aurel Pop, rectorul UBB, Excelența Sa Prof. Univ. Dr. Adrian Cioroianu, Ambasadorul României la UNESCO, Dr. Matthew Rhodes, George C. Marshall European Center for Security Studies, Prof. Univ. Dr. Costică Voicu, Președintele Internațional Police Association, Secția Română, Prof. Univ. Dr. Ovidiu Ghitta, Decanul Facultății de Istorie și Filosofie UBB, General (rz) Prof. Univ. Dr. Teodor Frunzeti, Consilier, Departamentul Securității Naționale, Administrația Prezidențială, Dr. Todd Hataley, Royal Military College of Canada, Dr. David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional Avram Iancu, Cluj-Napoca și Prof. Univ. Dr. Adrian Ivan, Președintele Conferinței și Directorul Departamentului de Studii Internaționale și Istorie Contemporană.Lasă un răspuns

Site creat de