Studentie

Conferința internațională “Master Students’ Internaţional Conference”, organizată de Facultatea de Studii Europene din Cluj

15300738 1309960312372004 1892020890 n

Faptul că Facultatea de Studii Europene organizează o serie de evenimente cu tematică de interes și de actualitate nu mai este o noutate.

După cum ne-au obișnuit și până acum, evenimentele organizate cu și pentru studenți au avut un real succes luând în considerare numărul de persoane interesate de subiectele abordate.

De această dată, un grup de studenți și profesori au dorit să aducă în atenția publicului un nou proiect.

Mai exact este vorba despre o conferință internațională, “Master Students’ International Conference” cu tema “The European Union Today: An Existential Crisis?” care se află la prima ediție.

Prin această conferință organizatorii își propun să ofere studenților din an terminal nivel licență și masteranzilor posibilitatea de a interacționa prin opinii și păreri survenite pe această temă într-un mediu academic stimulativ.

Prin urmare, studenții interesați sunt invitați să abordeze acest subiect din perspective diferite, cum ar fi Relații Internaționale, Economie, Drept precum și Studii Sociale, prin scrierea de lucrări și prezentarea materialelor în timpul conferinței, sau chiar prin participarea la dezbateri, obtinând șansa de a interacționa cu alți colegi într-un mediu multicultural.

Intr-un mediu multicultural deoarece conferința va avea paneluri în limbile română, engleză, germană, franceză, astfel încât să cuprindă o mare varietate de lucrări și opinii tocmai menite să dezvolte o viziune clară asupra percepției a ceea ce Uniunea Europeană este astăzi.

Dacă ești deja interesat de a participa cu atât mai bine deoarece perioada de înscrieri a început, iar termenul limită pentru înscrieri este 15 ianuarie 2017.

Costul participării la conferință este de 100 RON sau 22 Euro care va fi plătită după primirea e-mail-ului de acceptare și după încheierea perioadei de înscrieri.

Conferința se va desfășura pe parcursul a trei zile 02-04 martie 2017.

Cum aplic?

Simplu!

Accesează următorul link si completează cu datele cerute:

https://docs.google.com/forms/d/1vCAVsyrI1nO5nDj7-jVJvf6DTNkBgLo03EZx1QsT4G0/viewform?edit_requested=true

Pentru procedura de înscriere, va trebui doar să prezinți un rezumat de 150-200 cuvinte și 5 cuvinte cheie, împreună cu titlul contribuției tale. Persoanele acceptate vor primi ulterior detalii suplimentare cu privire la prezentarea lucrării complete.

O selecție de lucrări vor fi publicate în Editura Fundaţiei pentru Studii Europene editura acreditată pe lângă Facultatea de Studii Europene, în scopul promovării cu precădere a studiilor şi cercetărilor de europenistică realizate în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, dar şi în alte colective academice din ţară sau din străinătate.

Pe aceasta notă, conferința este o mare oportunitate pentru cei care fac primii pași către o carieră în domeniul academic.


Articol realizat de Gabriela Ţepuş

 Lasă un răspuns

Site creat de