Social & Cultura, Important

Conferința „Voluntariatul – Principala experiență care face diferența” organizată la Cluj-Napoca

Conferința „Voluntariatul – Principala experiență care face diferența” organizată la Cluj-Napoca

Federația Consorțiul Organizațiilor Studențești din Cluj-Napoca (COS Cluj) și Federația Tinerilor din Cluj (FTC) demarează în perioada 2 – 22 noiembrie campania informațională „Cel mai fain job din lume”.

Clujenii doresc să mențină în atenția grupurilor de tineri din întreaga țară importanța pe care voluntariatul o are în viața lor pe mai multe planuri.

Întreaga societate românească este conștientă de faptul că situația actuală ne aduce în prim plan un context în care activitățile de zi cu zi au suferit modificări, adaptabilitatea fiind un laitmotiv al anului curent. Însă, chiar și în aceste condiții, activitatea de voluntariat poate fi practicată indiferent de domeniul de activitate, acum, mai mult ca niciodată, fiind un mecanism esențial în dezvoltarea personală și profesională.

Pentru a afla mai multe informații, dar și pentru a te putea implica într-o discuție deschisă despre motivele pentru care este în avantajul tău să activezi ca voluntar, COS Cluj și FTC te invită în data de 18 noiembrie, începând cu ora 17:00, la conferința „Voluntariatul – Principala experiență care face diferența”, organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și Visit Cluj.

Ascultă păreri și adresează întrebări recrutorilor și reprezentanților mediului de business, interacționează cu specialiști în educația non-formală și cunoaște câțiva dintre voluntarii care activează în interesul tinerilor!

Cine sunt speakerii:

  • Mădălina Hodorog – Fondator, ReImage Education;
  • Mihai Cotos – CEO, Târgul de Cariere;
  • Carmen Ciuraru – CEO, Ascendis;
  • Ioana Aramă – Recruitment Business Partner, Accesa;
  • Patrik Rojan – Vicepreședinte, FTC;
  • Marilena Medințu, Vicepreședinte Comunicare, COS Cluj

Federația COS Cluj este o federație independentă, care reunește organizații studențești clujene cu scopul de a pomova valorile umane reale în rândul studenților și tinerilor din Centrul Universitar Cluj-Napoca și de a încuraja formarea și implicarea acestora în viața societății.

Federația Tinerilor din Cluj este o organizație non-guvernamentală, cu structură de tip umbrelă, care are drept scop susținerea comunităților de tineri și studenți din județul Cluj prin organizarea de evenimente, programe și proiecte care pun amprenta asupra societății.

Sparge miturile din jurul tău și află pe 18 noiembrie adevărul despre rolul pe care îl are voluntariatul în omul și angajatul sau antreprenorul care vei fi mâine!

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/3560754597341759

Află mai multe despre organizatori:

COS Cluj – FaceBook și Instagram @cos_cluj

FTC – FaceBook și Instagram @federatia_tinerilor_din_clujLasă un răspuns

Site creat de