Important, Studentie

Congresul Medicalis la Cluj: Sunt aşteptaţi 500 de participanţi la evenimentul organizat de studenții Universității de Medicină și Farmacie

Congresul Medicalis

Congresul Medicalis la Cluj: Sunt aşteptaţi 500 de participanţi la evenimentul organizat de studenții Universității de Medicină și Farmacie

Congresul Medicalis, este un congres internațional, organizat de studenții Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, destinat studenților și tinerilor medici dornici de a-și lărgi orizonturile medicale.

Ajuns la cea de-a 24-a ediție, congresul oferă o experiență de învățare unică prin 13 conferințe medicale și 3 discuții de grup, cu doctori renumiți, aceștia provenind din țări precum: Polonia, Belgia, Oman si nu numai, dar si absolvenți distinși de la Cambridge.

Figuri medicale precum Dr. Ross Fisher, Dr. Andrea Ganna și Dr. Hani Al Qadhi își vor împărtăși cunoștințele și experiență medicală cu studenții și tinerii medici participanți la congres.

Participanții sunt așteptați cu peste 50 de workshopuri atent alese de coordonatorii congresului. Acestea se vor desfășura în diverse săli de laborator sau săli de curs din campusul universității.

În afara spațiului academic, participanții au oportunitatea de a lua parte la pauze de cafea și pauze de prânz, concepute pentru socializare și împărtășirea experiențelor.

Congresul Medicalis așteaptă în acest an nu mai puțin de 500 de participanți din diverse centre medicale din țară și din afara ei, gata să împărtășească perspective, opinii și experiențe medicale, fie ca și student sau ca și tânăr medic.

Recunoscând că echilibrul este cheia, Medicalis nu este doar o platformă pentru creșterea intelectuală, ci și o oportunitate pentru dezvoltarea socială. De aceea, Medicalis Party, găzduit la Elitis Events Center, este cel mai bun mediu în care participanții se pot relaxa, distra și întări legăturile formate în timpul congresului.Lasă un răspuns

Site creat de