Studentie

Congresul Național al Studenților Economiști din România va avea loc la Cluj

Congresul Național al Studenților Economiști din România CNSER

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universității Babeș – Bolyai, va fi gazda evenimentului „Congresul Național al Studenților Economiști din România” (CNSER 2016).

Evenimentul național adresat studenților economiști se va desfășura în perioada 15 – 17 aprilie 2016 și va implica prezența a 80 de participanți.

Conform detaliilor puse la dispoziție de Organizația Studenților Economiști, tema majoră a congresului este Finanțele – provocările viitorului, detaliată în două subiecte de actualitate destinate dezbaterii: guvernanță corprotativă și asigurări de sănătate.

Pe lângă prezența unui invitat special, cei din OSE menționează că subiectele dezbătute vor fi moderate de către cadre didactice ale Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, respectiv de către o societate de asigurări și pensii private cu o cotă de piață substanțială în domeniu de activitate al asigurărilor de viață.

Pentru studenții participanți, acest congres reprezintă o șansă de a își exprima opiniile în fața unor specialiști în domeniul finanțelor, respectiv de a vedea perspective noi în legătură cu subiecte de actualitate ale vieții economice românești.

comunicat fsegaAtât cadrul optim de desfășurare a evenimentului, sediul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, cât și surprizele (gala festivă, seară de socializare, pachete tematice pentru participanți) oferă Congresului Național al Studenților Economiști din România șansa de a fi un eveniment de succes, chiar de la prima ediție.

Organizarea întregului eveniment revine Organizației Studenților Economiști (OSE) din cadrul FSEGA.

 Lasă un răspuns

Site creat de