Social & Cultura, Important

Create.Act.Enjoy caută voluntari pentru proiectul „Terapie prin artă – Împarte Bucurie”

Create.Act.Enjoy

Create.Act.Enjoy caută oameni darnici cu energia lor și harnici în a culege zâmbete pentru ediția din 2017 a programului de Terapie prin Artă  – Împarte bucurie.

Pacienții, medicii, asistentele și toți cei care vor fi în saloanele din Spitalul Clinic de Recuperare, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, se vor bucura de efectele implicării tale în această misiune de voluntariat. Scrie un mail pe adresa hello@createactenjoy.com cu datele tale de contact și o scurtă motivație de participare. Așteptăm înscrieri până la data de 19 iunie 2017.

Ediția de anul acesta se va desfășura între 26 iunie – 26 iulie, perioadă în care pacienţii şi personalul din cele trei instituţii medicale vor beneficia de ateliere de terapie prin artă, activități creative, momente artistice itinerante, concerte de muzică live, vizite individuale și informaţii referitoare la efectele pozitive ale acestui gen de terapie complementară.

Create.Act.Enjoy realizează programe de terapie prin artă din 2012, inițiativa devenind în ultimii 2 ani cea mai amplă acţiune de gen desfăşurată în spitalele din România. Ediția de anul acesta se va desfășura în 3 spitale clujene, cu participarea a peste 20 de artiști invitați.

Proiectul Terapie prin artă – Împarte Bucurie este realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, Administrației Fondului Cultural Național și al Consiliului Județean Cluj.

Mai multe detalii: http://createactenjoy.com/terapie-prin-arta/

CONTACT:

Pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/Create.Act.Enjoy

Site oficial: www.createactenjoy.com

Pentru informaţii suplimentare: hello@createactenjoy.com sau 0755 808 863

Povestea tinerilor din Cluj care aduc bucurie bolnavilor din spitale printr-o metodă inedităLasă un răspuns

Site creat de