Timp liber

Create.Act.Enjoy: Evenimentele lunii februarie la Urania Palace

Create.Act.Enjoy: Evenimentele lunii februarie la Urania Palace

În luna februarie, clujenii sunt invitați să creeze noi amintiri și conexiuni, să se joace de-a regizori, actori, scriitori sau dansatori și să se bucure de energia unor spectacole realizate cap-coadă de tineri ambițioși și inventivi.

Compania independentă de teatru și film Create.Act.Enjoy a adoptat de anul acesta sistemul biletmaster.ro. Pe scurt, biletele la spectacolele noastre pot fi cumpărate online. Iar asta la orice oră din zi sau din noapte, atunci când vă amintiți că vă e dor să râdeți la o comedie – cum ar fi „Eat Me” sau că v-ar plăcea să descoperiți tinere talente – cum ar fi echipa „în(cerc)” sau v-ați dori să vedeți viața în roz măcar într-o sâmbătă – cum ar fi alături de „Pinguinul colorat”.

Validarea biletelor se va face înainte de spectacol, prin verificarea codurilor de bare, iar pentru aceasta fiecare spectator își poate imprima biletul sau îl poate descărca pe telefon. Un număr limitat de bilete „clasice” va fi disponibil și înaintea fiecărei reprezentații, iar vânzarea acestora va funcționa pe principiul „primul venit, primul servit”.

Alături de savurosul „Eat Me” – un spectacol care-ți umple stomacul cu hohote de râs, de premiera „în(cerc)” – un spectacol de teatru-dans produs de Facultatea de Teatru și Televiziune, cu sprijinul Create.Act.Enjoy și Urania Palace și de „Pinguinul colorat” – o minunată poveste pentru copii inventată de colaboratorii noștri care fac păpușile să fie magice, din oferta culturală pentru această lună fac parte și atelierele creative. Continuăm seria atelierelor de teatru și scriere creativă începute în ianuarie și demarăm un nou Atelier de Film, coordonat de regizorul Cristian Pascariu. La finalul lunii, marcăm începutul colaborării dintre Create.Act.Enjoy și compania Kid A, care va susține un Atelier de Dans. Atelierele creative le sunt adresate adolescenților și adulților de toate vârstele, care se pot înscrie la hello@createactenjoy.com sau 0755 808 863.

Evenimentele Create.Act.Enjoy sunt realizate cu sprijinul Urania Palace, unde Create.Act.Enjoy este „acasă” de aproape un an. Așa cum ne-am propus încă de anul trecut, schimbarea de adresă înseamnă o nouă etapă creativă, efervescentă și colaborativă, la care sunt invitați să participe toți iubitorii de arte.

Duminică, 11 februarie, ora 19:00, Urania Palace – Eat Me

Regie: Adina Lazăr

Dramaturgie: Alexandra Felseghi

Cu: Irina-Maria Barbir, Diana Buluga, Emanuel Cifor, Sergiu Diță

Video: Cristian Pascariu, Adina Lazăr

Afiș: Milena Mistodie

BILETE: http://bit.ly/2rYgOPk

Miercuri, 14 februarie, ora 19:00, Urania Palace – în(cerc) – PREMIERĂ

Adaptare după textul ”Schtroumpf” de Paul M. Sava

Regia și dramaturgia: Bia Baraboi

Coregrafia: Oana Mureșan

Distribuție: Alina Mișoc, Cosmin Stănilă

Afiș: Bogdan Botaș

Producător: Facultatea de Teatru și Televiziune

Co-producător: Create.Act.Enjoy, Urania Palace

BILETE: http://bit.ly/2DUkyHc

Miercuri, 14 februarie, ora 19:00, Urania Palace, et. 1 – Atelier de Film

Cu: Cristian Pascariu

Înscrieri: hello@createactenjoy.com sau 0755 808 863

Sâmbătă, 17 februarie, ora 11:00, Urania Palace – Pinguinul colorat

Regie: Silviu Rusti și Florin Suciu-Buh

Scenariu: Silviu Ruști

Muzică: Ioana Adriana Laslo

Scenografie: Florin Suciu-Buh

Pictură: Barbara Suciu-Buh

Producător: Magic Puppet

BILETE: http://bit.ly/2nDNN6LLasă un răspuns

Site creat de