Sport, Studentie

Crosul Universității Tehnice va avea loc pe 11 noiembrie în Parcul Central din Cluj | Evenimentul are scop caritabil

crosul universitatii tehnice

Organizația Studenților din Universitatea Tehnică va organiza şi în acest an Crosul Universității Tehnice.

Evenimentul va avea loc pe data de 11 noiembrie în Parcul Central, iar înscrierile se pot face aici.

Banii strânşi în urma organizării crosului, vor fi donaţi unui elev din Cluj diagnosticat cu tulburări prevăzute de dezvoltare/autism infantil.

„Cu toții știm cât de esențial este să îți menții organismul sănătos și mintea limpede, însă puțini sunt cei care respectă această lege nescrisă. Deși suntem conștienți că responsabilitățile din viața de zi cu zi ne acaparează timpul liber și atenția, ne dorim să încurajăm adoptarea unui stil de viață cât mai sănătos.

Astfel, Organizația Studenților din Universitatea Tehnică vă așteaptă, în număr cât mai mare, la cea de-a V-a ediție a Crosului Universității Tehnice, ce va avea loc pe data de 11 noiembrie în Parcul Central. Aici veți avea ocazia să vă depășiți propriile limite, să ieșiți din zona de confort și să promovați stilul de viață sănătos.

Participanții sunt așteptați cu brațele deschise de către cei mai implicați voluntari, dornici să ofere o mână de ajutor și de o atmosferă caldă și primitoare, specifică OSUT-ului.” au transmis cei din Organizația Studenților din Universitatea Tehnică.Lasă un răspuns

Site creat de