Din Oras

CTP Cluj: Cardurile de calatorie contactless s-au pus in vanzare

contactless

De la 1 martie a inceput vânzarea cardurilor contactless de călătorie pentru sistemul de ticketing în cadrul Biroului de Abonamente al Companiei de Transport Public de pe Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 79A.

În luna martie se vor deschide şi celelalte Centre de vânzare în următoarele locaţii: Primăria Centrală, Primăria Grigorescu, Primăria Zorilor, Primăria Iris, Primăria Someşeni, Biroul de Abonamente CTP din Piaţa 1 Mai.

Cardul de călătorie este un card contactless pe care se pot încărca titluri de călătorie de tip abonament, bilet şi portofel electronic la automatele stradale şi la Centrele de vânzare. Validarea este obligatorie pentru fiecare călătorie şi se face prin apropierea cardului de validator şi menţinerea lui pentru circa două secunde, până la afişarea mesajului de confirmare a validării.

În prima etapă se vor putea achiziţiona pe card bilete de timp, bilete de călătorie şi abonamente integrale valabile în Cluj-Napoca, conform listei următoare:

pret ctp

În viitor se vor putea achiziţiona titluri de călătorie metropolitane, precum şi cele gratuite şi cu reducere.

Călătorii vor putea achiziţiona în continuare abonamentele actuale pe suport de hârtie. Cele două sisteme, contactless si traditional, vor funcţiona în paralel până la adaptarea completă a călătorilor la noul sistem de vânzare şi validare electronică a titlurilor de călătorie.Lasă un răspuns

Site creat de