Social & Cultura

Cum alegem un service auto bun?

service masini

Masina a devenit  unul dintre lucrurile in care fiecare familie alege sa investeasca, de aceea atunci cand alegi sa achizitionezi una, trebuie sa ai in vedere ca pe langa conducerea preventiva si o intretinere corespunzatoare, inevitabil vei ajunge sa faci vizite unui service auto , fie pentru reparatii, fie pentru verificari sau inspectii tehnice periodice care au rolul de a prelungi viata masinii.

Asadar, atunci cand alegi un service auto, trebuie sa tii cont de faptul ca acesta ofera seriozitate, promptitudine, tarife minime si servicii auto complete, dar si decontare directa. Astfel, datorita experientei si cunostintelor specialistilor acelui service auto, trebuie ca fiecarui client sa ii fie oferite la cele mai inalte standard, servicii de reparatii auto la cel mai bun pret.

Astfel, un service auto care se respecta si care isi respecta clientii trebuie sa poata oferi servicii profesionale si complete pentru reparatii de mecanica auto, iar in urma unei analize complete si amanuntite sa fie oferite cele mai optime solutii indiferent de problema mecanica existenta.

Un service auto trebuie sa fie capabil sa ofere:

  • Revizii tehnice periodice, care sunt obligatorii pentru o durata de viata cat mai lunga a masinii, moment in care sunt verificate piesele componente, sunt reparate sau inlocuite alte consumabile
  • Reparatii motor, in cadrul carora au loc operatiuni de intretinere sau reparatii legate de motor, precum segmentari, inlocuirea curelei, a kitului de distributie sau diverse probleme ale injectoarelor sau pistoanelor.
  • Reparatii la elementele de suspensie, la sistemul de franare, de directie, de aprindere, de esapament sau la sistemul de rulare.

Mecanicii unui service auto trebuie sa poate oferi solutii indiferent de problema aparuta sau de modelul si anul de fabricatie ale masinii.

Un service auto trebuie sa poata oferi servicii complete si profesionale legate de reparatii electrice auto, indiferent care este marca sau modelul auto, reusind sa identifice si sa repare orice problema electrica a masinii.

Service-ul auto trebuie sa ofere servicii profesionale pentru reparatii de tinichigerie si vopsitorie auto, iar aceste metode si servicii oferite sa fie la cele mai inalte standarde de calitate.Pentru orice reparatie a caroseriei  sau a oricarei parti componente a structurii masinii, sunt folosite unelte si scule profesionale de ultima generatie, care impreuna cu experienta echipei de tinichigii poate sa redea aspectul initial al masinii.

In ceea ce priveste vopsitoria auto, trebuie ca un service auto sa foloseasca materiale si vopseluri de cea mai buna calitate, ceea ce poate oferi durabilitate,protectie si rezistenta la zgarieturi. Cele mai bune vopseluri care merita folosite sunt acelea pe baza de apa, hidrosolubile, care pot asigura o uscare rapida. De asemenea, folosirea unei game de nuante foarte variate permit vopsirea oricarui autoturism sau sectiune a acestuia.

Pentru a fi un service care se respecta, este necesar sa existe in cadrul service-ului auto un department de diagnoza auto computerizata, care poate efectua operatiuni de testare de ultima generatie, la cele mai inalte standarde calitative.Lasă un răspuns

Site creat de