Studentie

Cum poți lucra sezonier în SUA?

work and travel

Programe de work and travel foarte atractive sunt acum la dispoziția doritorilor români, așa încât ar fi și păcat ca ei să nu profite de această oportunitate, inexistentă în trecut.

Pe internet vă puteți interesa în legătură cu cele mai importante detalii ale unui astfel de program special, mai ales referitor la ce și unde puteți lucra, inclusiv să studiați oferta cu locurile de muncă disponibile în perioada actuală.

Eventual, deoarece suntem deja în prag de toamnă, probabil că mulți vreți să vă faceți niște planuri preliminarii de acțiune, urmând ca să accesați la momentul potrivit ofertele de muncă  work and travel USA pentru vara 2019.

Lista angajatorilor americani și propunerile de locuri de muncă va fi mai mult ca sigur în creștere în lunile următoare, deci este bine să rămâneți conectați la un site bun, precum studentsexperince.ro, ca să nu ratați locul de muncă visat.

De aici, de pe site, o să puteți afla lucruri interesante despre ce înseamnă a munci și a călători peste Ocean, în USA, cum se poate aplica pentru un anume job, care este salariul pe care îl puteți obține, precum și multe alte aspecte importante pe care este bine să le știți dacă vreți să trăiți o aventură unică pe meleagurile americane.

Știți deja că în America de Nord, mai precis în Statele Unite, aveți dreptul ca să lucrați pe posturi sezoniere. O să vedeți că există în cadrul acestor programe de tip work and travel o multitudine de oferte în domeniul turismului și serviciilor (hoteluri, restaurante, magazine, parcuri naționale și centre de distracții), dar nu numai. Selectarea angajatorilor din SUA este foarte strictă, fiind înscriși doar aceia care îndeplinesc cerințele programului.

Doritorii trebuie să cunoască foarte bine de limba engleza, să aibă dorința de a lucra cu oamenii, iar o experiența anterioară în domeniul unde vor să activeze în USA este întotdeauna un argument bun pentru a fi aleși.

O asemenea experiență în anii tinereții este extraordinar de importantă, deoarece îți deschide mintea, punându-ți în față provocarea de a te adapta rapid unui stil de viață total diferit de acela românesc.

După câteva luni petrecute în America, departe de familie, fiind obligat ca să te descurci singur, nu doar că o să înveți mult mai bine engleza americană, dar o să poți căpăta abilități deosebite de a face față provocărilor viitoare pe care le vei avea în viață.

Deloc de neglijat, perioada petrecută în State în cadrul unui asemenea program special, va da foarte bine la cv, oferindu-ți șansa de a obține un loc  de muncă bine plătit într-o multinațională la reîntoarcerea în România.Lasă un răspuns

Site creat de