Din Oras, Important

Cum vor circula autobuzele la Cluj-Napoca, de Crăciun

autobuz electric CTP Cluj

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. adaptează programele de circulație pe liniile de transport urbane și metropolitane la fluxurile de călători din perioada de vacanță.

În zilele de 25 și 26 decembrie 2022, prima și a doua zi de Crăciun, transportul public de călători se va desfășura între orele 6:00 – 23:00 conform programului de transport pentru zilele de Duminică.

În data de 25 decembrie 2022 liniile spre VIVO! Cluj-Napoca (28B și 43P) și CORA vor fi suspendate, fiind suplimentat transportul pe liniile 24, 28 și 43B, iar linia 24B va avea un program special.

Linia de noapte 25N realizată cu autobuze circulă după programul obişnuit, în intervalul orar 23:00 – 01:00 .

Toate detaliile privind programele de circulație vor putea fi consultate atât pe site-ul companiei: www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil www.tranzy.ro.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. asigură publicul călător din municipiul Cluj-Napoca și zona metropolitană de faptul că circulația transportului public se va desfășura și pe perioada vacanței în condiții optime și urează pe această cale publicului călător un „CRĂCIUN FERICIT!”.Site creat de