Din Oras

CTP Cluj

ctp cluj

CTP Cluj este compania de transport în comun din Cluj-Napoca care oferă servicii de transport calitativ şi fiabile pentru locuitorii şi vizitatorii oraşului. Cu o reţea extinsă de autobuze şi trasee bine planificate, CTP Cluj asigura accesibilitate şi confort pentru călătorii.

Fondată în anul 1996, CTP Cluj a devenit rapid unul dintre cei mai importanţi operatori de transport din regiune, acoperind o gamă largă de rute în Cluj-Napoca şi împrejurimi. Compania deţine un parc auto modern, format din autobuze moderne şi eficiente din punct de vedere energetic, care asigură un transport sigur şi confortabil pentru călători.

CTP Cluj se angajează să ofere servicii de transport în comun de calitate, punând accent pe punctualitate şi siguranţă. Toate autobuzele sunt echipate cu sisteme de urmărire a traseelor şi de informare a călătorilor, astfel încât aceştia să poată planifica călătoriile lor în mod eficient. De asemenea, CTP Cluj colaborează cu autorităţile locale pentru a oferi servicii de transport adaptate nevoilor şi cerinţelor comunităţii.

În plus, CTP Cluj oferă o gamă largă de abonamente şi tichete de călătorie, adaptate diferitelor categorii de călători şi nevoilor individuale. Astfel, indiferent dacă sunteţi un locuitor al oraşului care călătoreşte zilnic cu autobuzul sau un turist care doreşte să exploreze oraşul, Compania de Transport Cluj are o opţiune de călătorie potrivită pentru dumneavoastră.

Dacă sunteţi în Cluj-Napoca şi aveţi nevoie de un mijloc de transport fiabil şi convenabil, CTP Cluj este alegerea perfectă. Cu o reţea extinsă de trasee şi autobuze moderne şi confortabile, compania oferă servicii de transport în comun de care puteţi avea încredere. Vizitaţi site-ul companiei pentru a afla mai multe despre traseele şi abonamentele disponibile, sau contactaţi-ne pentru orice întrebări sau nelămuriri.

Contact:

Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, Cluj-Napoca, Cluj

Email: sugestii@ctpcj.ro

Telefon: 0264-430917

Telefon: 0264-430931

Site: http://www.ctpcj.roSite creat de