Din Oras, Important

Legătură directă între aeroport și oraș: Noua linie expres A1E din Cluj-Napoca

Legătură directă între aeroport și oraș: Noua linie expres A1E din Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj – Napoca, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca, anunță înființarea unei linii expres de transport în comun între Aeroportul Cluj-Napoca și P-ța Mihai Viteazul, începând cu data de 2 mai 2023.

Noua linie, A1E, va intra în parcarea aeroportului și va opri atât la terminalul de plecări, cât și la cel de sosiri.

Programul de circulație va fi în concordanță cu valorile de trafic înregistrate de Aeroport pe durata unei zile. Orarul va putea fi consultat pe site-ul companiei www.ctpcj.ro și în aplicația Tranzy.

Călatorii vor putea achiziționa biletele de călătorie direct din mijlocul de transport, utilizând POS-urile, la pretul de 6 lei / calatorie.

Pe durata călătoriei, mijlocul de transport va opri în stații doar la solicitarea călătorilor prin acționarea unui buton de comandă aflat în interiorul vehiculului.

Noua linie de transport, deservită de autobuze electrice, va asigura interconectivitatea directă între aeroport si centrul orasului, oferind o optiune rapidă si convenabilă pentru clujeni și turiști.Lasă un răspuns

Site creat de