Important, Studentie

UMF Cluj: Cursuri de pregătire şi examen de simulare a admiterii 2024

UMF Cluj - singura universitate de profil din România listată în Shanghai Global Ranking of Academic Subjects 2021

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca (UMF) organizează, ca în fiecare an, cursuri de pregătire şi examen de simulare a admiterii 2024.

Te pregătești pentru admitere? Alege să îți testezi cunoștințele, să afli ce segment de materie trebuie să mai aprofundezi. Vei simți atmosfera unui examen de tip grilă și vei învața cum să îți gestionezi emoțiile înainte de admiterea propriu-zisă!

Înscrie-te la cursurile de pregătire pentru admitere și la examenul de simulare, care va aduce un plus în pregătirea ta pentru concursul de admitere.

Când te poți înscrie?

În perioada 19 februarie 2024 – 24 martie 2024

Cum te înscrii?

Online – completând formularul de înscriere de la următoarea adresă: https://simulare.umfcluj.ro

Când au loc cursurile de pregătire?

Cursurile de pregătire pentru programele de studiu Medicină, Medicină Dentară și Farmacie, vor avea loc în zilele 6 aprilie 2024, 13 aprilie 2024, 20 aprilie 2024, 27 aprilie 2024în amfiteatrele universității (adresele și orarul vor fi afișate în timp util).

Cursurile de pregătire pentru programele de studiu Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Tehnică Dentară și Nutriție Dietetică, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic vor avea loc în zilele 20 aprilie 2024, 27 aprilie 2024în amfiteatrele universității (adresele și orarul vor fi afișate în timp util).            

Oferim posibilitatea celor care nu pot fi prezenți la cursuri să le acceseze on-line, pe o platformă educațională, acestea fiind accesibile până în data de 12 mai 2024.

Cum poți accesa platforma online?

Datele de accesare ale platformei on line, pentru cursurile de pregătire a examenului de simulare, la programele de studiu Medicină, Medicină Dentară și Farmacie, vor fi transmise pe e-mail, începând cu data de 1 aprilie 2024.

Datele de accesare ale platformei on line, pentru cursurile de pregătire a examenului de simulare, la programele de studiu Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Tehnică Dentară și Nutriție DieteticăCosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic vor fi transmise pe e-mail, începând cu data de 15 aprilie 2024.

Examenul de simulare a admiterii se va desfășura on site, în amfiteatrele univesității, în data de 18 mai 2024.

Ce taxe se achită:

  • Pentru programele de studiu Medicină, Medicină Dentară, Farmacie) – Pachet de 4 cursuri + simularea examenului de admitere – 400 lei.
  • Pentru programele de studiu Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneo-Fiziokinetoterapie și Recuperare, Tehnică Dentară, Nutriție și Dietetică, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic) – Pachet de 2 cursuri + simularea examenului de admitere – 200 lei.

Mai multe detalii găsiţi aici.Lasă un răspuns

Site creat de