De Vazut, Important

De la carduri bancare la chei de maşină: Topul obiectelor pierdute la Electric Castle

obiecte pierdute electric castle

Festivalul Electric Castle, o sărbătoare a muzicii și a comunității, este un eveniment care transformă Castelul Bánffy din Bontida într-un tărâm vibrant de sunete, culori și emoții. În fiecare an, mii de iubitori de muzică se adună pentru a se bucura de acest spectacol audio-vizual, însă în mijlocul acestei efervescențe, unele lucruri tind să se piardă în mulțime. De la documente personale și carduri bancare, până la chei de apartament și telefoane mobile, lista obiectelor pierdute la Electric Castle este surprinzător de variată. Aceasta este o privire detaliată asupra a ceea ce se pierde cel mai frecvent în timpul acestui festival electric.

  1. Documente personale/ID
  2. Carduri bancare
  3. Carduri de transport
  4. Permise de conducere
  5. Tichete de masă
  6. Chei de apartament
  7. Chei de mașină
  8. Chei de cutie poștală
  9. Carduri de interfon
  10. Telefoane mobile

Lista continuă cu alte obiecte precum căști, încărcătoare de telefon, baterii externe, camere foto, adaptoare pentru telefon, capace de obiectiv pentru cameră, ochelari, ceasuri, bijuterii, haine, pelerine de ploaie, truse de machiaj, saltele gonflabile și chiar umbrele.

Pierderea acestor obiecte poate adăuga un stres neașteptat la experiența festivalului. Cu toate acestea, echipa Electric Castle este pregătită să ajute. Dacă ai pierdut ceva care se află pe listă, poți trimite un e-mail la lost@electriccastle.ro cu o scurtă descriere a produsului tău și colegii lor te vor ajuta să îl recuperezi dacă se verifică.

Festivalul Electric Castle este o experiență unică, plină de muzică, distracție și comunitate. Cu toate acestea, este întotdeauna bine să fii pregătit și să îți păstrezi bunurile în siguranță pentru a te bucura de eveniment la maxim.

foto: EC9, BONTIDA, DAN TODOR, DAY1Lasă un răspuns

Site creat de