Timp liber, Important

Decât o Revistă vine la Cluj în decembrie | Seria de evenimente pe care cei de la DoR o pregătesc pentru cititorii clujeni

DoR pe Drum

Pentru că au mai mers prin țară și le-a plăcut, cei de la DoR s-au gândit să facă acest lucru regulat și iată că vor porni curând la drum spre marile orașe din țară în cadrul turneului DoR pe Drum.

DoR va bate țara în lung și-n lat, începând cu Timișoara, continuând cu Iași și Sibiu și ajungând, în final, în inima Ardealului pentru a întări legăturile cu toți cei care, în fiecare sezon, îi răsfoiesc paginile.

Ce ne-a pregătit DoR nouă, cititorilor clujeni, pentru zilele de 14 și 15 decembrie 2018?

Seară de filme

Pentru că vineri seara suntem fericiți că week-end-ul abia începe, DoR dă startul evenimentelor din oraș cu o seară de scurtmetraje recomandate special pentru a ne prezenta realitățile societății actuale. Evenimentul va avea loc la Cinema Victoria, vineri, 14 decembrie, de la ora 20:00, iar biletele sunt disponibile aici.

Lansarea ediției 2018 a ghidului 24/7: Femei și Antreprenoriat

Ghidul 24/7 este o colecție de povești despre antreprenori din țara noastră, iar a patra ediție a ghidului, cea din acest an, este dedicată femeilor-antreprenor. Cu siguranță, ghidul va fi o inspirație pentru femeile care se află pe drumul lor spre a-și împlini visurile și se luptă, poate, cu aceleași provocări cu care s-au confruntat și celelalte femei întreprinzătoare din dorința de a fi propriul lider și de a avea un impact pozitiv în societate.

Pe lângă lansarea ghidului, vor exista și conversații cu antreprenorii locali în cadrul evenimentului.

Când și unde se va întâmpla totul? Sâmbătă, 15 decembrie 2018, de la ora 10:00, la Cluj Hub. Intrarea este gratuită la acest eveniment, însă înscrierea este necesară datorită locurilor limitate:  https://t2m.io/N2724fkS

Atelier de storytelling cu Cristian Lupșa, editor DoR și gazdă a evenimentului The Power of Storytelling

Cu toate că, din păcate, cele 15 locuri ale atelierului s-au ocupat, nu se putea să nu amintim și de acest eveniment pe care cei de la DoR l-au pregătit temeinic. Atelierul se adresează tuturor celor care doresc să își dezvolte abilitățile narative și să învețe cum să folosească narațiunea pentru a explica celorlalți cine sunt ei, comunitățile și organizațiile din care fac parte.

În decembrie, Moșul nu vine cu o sanie și îmbrăcat în roșu, ci ia forma oamenilor din spatele DoR care ne aduc evenimente interesante ce ne vor pune mintea la treabă așa cum și articolele citite în fiecare sezon ne inspiră și ne provoacă să reflectăm asupra realității în care trăim, asupra României de azi.Lasă un răspuns

Site creat de