Timp liber, Important

Delahoya 2017 crește numărul scenelor și diversifică performance-urile la ediția cu numărul 21

delahoya 2017
  • #primulfestival, evenimentul care a dat startul scenei electronice românești, va avea loc între 23 și 24 iunie și va fi o ediție dedicată diversității muzicale
  • Delahoya și /FORM SPACE fac echipă pentru ediția cu numărul 21 a festivalului
  • Pentru prima dată în 21 de ani de existență, Delahoya va găzdui o scenă open air, dedicată exclusiv muzicii live

Delahoya rămâne și în 2017 un festival urban, aproape de fani: evenimentul se va desfășura pe trei scene: la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, la /FORM SPACE, situat la parterul Cluj Arena, și pe platoul dintre cele două locații, unde, în premieră, va fi amenajată o scenă dedicată exclusiv muzicii LIVE.

Dacă anul trecut ne-am concentrat pe Sala Polivalentă, anul acesta extindem zona urbană cu încă două locaţii: una indoor, în incinta celui mai în vogă spațiu de performance al oraşului, şi una open-air situată pe platoul dintre Sala Polivalentă şi Form Space. Practic, vom avea un program extins, zi şi noapte, muzică electronică de toate genurile, formaţii live şi mulţi djs străini şi români”, spune Horațiu Dumitraș, fondatorul Delahoya.

Scena drum&bass va fi amenajată și în acest an în Sala Polivalentă, o zonă accesibilă, sigură și cu o acustică de top.

/FORM SPACE, unul dintre cele mai apreciate spații artistice deschise în 2016 în România, face echipă cu #primulfestival. /FORM SPACE devine, pe perioada Delahoya, scena care va îngloba toate elementele festivalului: muzica house, djs, dar și live performances.

Pe platoul dintre Sala Polivalentă și /FORM SPACE va fi amenajată scena LIVE. Pentru prima dată din 1997, Delahoya se va dedica diversității muzicale și va aduce la Cluj trupe care abordează stiluri total diferite de cel cu care am fost obișnuiți: rock, alternativ, electronic, hip-hop, dub și altele.

Delahoya ajunge, în 2017, la anul 21 de existenţă. E primul festival de muzică electronică din România, iar, de-a lungul timpului, a format generaţii de pasionaţi ai muzicii, a format şi lansat artişti, a experimentat locuri interesante şi diverse forme de organizare, a adus întotdeauna elemente noi care să fie atractive pentru cei prezenţi, a promovat o paletă largă de genuri ale muzicii electronice, mai spune Horațiu Dumitraș.

În perioada următoare, organizatorii vor anunța line-up-ul festivalului, care va acoperi atât preferințele muzicale ale publicului familiarizat cu spectacolele din /FORM SPACE, cât și ale fanilor Delahoya.

*

Festivalul Delahoya a fost fondat în 1997 și a fost primul eveniment de gen din România, reunind tânăra comunitate a fanilor muzicii electronice și fiind martor la evoluția rapidă a acestui gen muzical timp de două decenii.Cum a fost la aniversarea de 20 de ani a festivalului Delahoya (VIDEO)Lasă un răspuns

Site creat de