Important, Timp liber

Delicii, voie bună și băuturi inedite la Cluj Craft Beer Festival

Între 28 și 31 iulie 2022, Iulius Parc se transformă într-un loc al distracției, unde gurmanzii se pot bucura de preparate delicioase, petrecăreții vor avea parte de o atmosferă vibrantă întreținută de DJ, iar iubitorii de bere vor putea degusta din peste 70 de tipuri de băuturi autentice preparate de producători autohtoni și internaționali de bere artizanală.

Intrarea este liberă, așa că tot ce trebuie să ai la tine este cheful de distracție și poftă de testat beri de toate gusturile și „culorile’’.

Finalul lunii iulie aduce cu el, în Iulius Parc, relaxare, muzică, street food și o selecție de beri craft cu arome deosebite, fie fresh, cu note pregnante de fructe, fie beri preparate după rețete tradiționale.

Astfel, la Cluj Craft Beer Festival vor fi prezente peste 70 de tipuri de bere craft, iar printre vedete se numără: HopHead Brewing, One Beer Later, Oriel Beer, Patos Beer, Bere a La Cluj, Blackout Brewing, Clandestin Beer, Zăganu, Capra Noastra, Three, Happy Brewers, Nembeer, Clusa și One Two Brew.

Pasionații, și nu numai, sunt așteptați să se delecteze cu cele mai inedite rețete de craft beer realizate prin tehnici convenționale sau mai puțin tradiționale și cu ingrediente diverse. Bere cu infuzie de papaya, muguri de brad, citrice dulci și amăreală delicată, beri fructate, bere cu hamei nobil sau hamei american cu gust de fum, beri carbonatate în mod natural în procesul de re-fermentație în sticlă se numără printre propunerile originale care pot fi savurate în Iulius Parc.

Ca și în edițiile precendente, Cluj Craft Beer Festival s-a pregătit și cu un line-up’’ culinar conceput special să complimenteze sortimentele de bere. Gurmanzii vor putea alege dintr-o diversitate de preparate delicioase, precum: burgeri, vafe, înghețată artizanală și multe alte bunătăți.

Și dacă tot ți se deschide apetitul pentru distracție, treci și pe la standul UNTOLD și asigură-te că primești cel mai iubit accesoriu al verii, brățara de acces la festival. Acesta va fi amplasat în Iulius Mall, în Atrium, în perioada 30 iulie – 1 august 2022, iar pregătirile pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente a anului din Cluj-Napoca se fac în intervalul orar 10:00-20:00.Lasă un răspuns

Site creat de